Pamukkale’de Polis Memuru Ölü Bulundu

OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ YER

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir polis memuru, yaşadığı apartta ölü bulunuyor. Olay, Asmalıevler Mahallesi’nde meydana geliyor. Alınan bilgilere göre, kendisinden bir süre haber alınamayan polis memuru İsmail D. (41) kaldığı apartta hareketsiz durumda tespit ediliyor. Komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine iletiyor.

SAĞLIK EKİPLERİ BÖLGEDE

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendiriliyor. Geldiklerinde sağlık ekipleri, İsmail D.’nin hayatını kaybettiğini bildiriyor. Olay yeri inceleme ekipleri, durumu detaylı bir şekilde araştırmak için incelemeler yapıyor. İsmail D.’nin cenazesi, detaylı otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna ulaştırılıyor.

İLK BULGULAR VE SORUŞTURMA

Yapılan ilk incelemeler, İsmail D.’nin beylik tabancası ile kendine zarar vererek hayatını kaybettiğini ortaya koyuyor. Bu üzücü durum, İsmail D.’nin meslektaşları ve yakınları üzerinde derin bir yasa neden oluyor. Olayla ilgili bir soruşturma süreci başlatılıyor.

ÖNEMLİ

İzmir’de Genç Cesedi Bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde uyuşturucu etkisiyle kavga eden iki arkadaştan biri, 19 yaşındaki Nail Can Yardımcı, kayalıklardan denize düşerek yaşamını yitirdi. Arkadaşı tutuklandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, “Zorluklar farkında, adalet sağlayacağız” dedi

Saadet Partisi lideri Mahmut Arıkan, Sakarya'daki 'Kardeşlik Buluşması' etkinliğinde adalet ve eşitlik üzerine konuştu, gençlerin istihdam sorununa dikkat çekti.

Daha Fazlası!