Renault’tan Yeni Kampanya: Fiyatlar Dibe İndi

KAMPANYANIN BAŞLANGICI

Renault Türkiye, 2024 model otomobillerini tüketecek muhteşem bir kampanyaya başladı. Bu kampanya içerisinde tüketicilere sunulan fırsatlar oldukça dikkat çekiyor. Müşterilerin merak ettiği detaylar ise oldukça fazlasıyla dikkat çekiyor.

PEDAL GAZA DEDİ

Bu kampanyaya sadece belirli bir otomobil modeli dahil değil. Clio’nun yanı sıra Megane ve Captur gibi popüler modeller de bu kampanya çerçevesinde yer alıyor. Şu anda Renault, bireysel müşterilerine 150 bin TL için faizsiz kredi imkânı sunuyor. Ancak kampanyanın en dikkat çekici yanları arasında sadece faizsiz kredi fırsatları değil, aynı zamanda liste fiyatlarından yapılan indirimler de var.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.