Royston Drenthe felç geçirdi
Bir dönem Feyenoord ve Real Madrid gibi ünlü kulüplerin formasını giyen Royston Drenthe’nin zor günler geçirdiği ortaya çıktı. Hollanda’da yayınlanan haberlere göre, 38 yaşındaki eski futbolcunun felç geçirdiği bildirildi. Drenthe’nin hastanede tedaviye alındığı ve iyi bir ilerleme kaydettiği ifade edildi.
YOLU TÜRKİYE’DEN DE GEÇTİ
Drenthe, kariyerinde 2015 yılında Süper Lig ekibi Kayseri Erciyesspor’da da forma giymişti. En son 2023 yılında Hollanda 3. Lig takımlarından Kozakken Boys’da mücadele eden Drenthe, profesyonel futbola veda etmişti.
“ŞOK OLDUM”
Feyenoord Teknik Direktörü Robin van Persie, Drenthe ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Van Persie, Heracles maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçekten şok oldum. Thorbecke’de birlikte okula gitmiştik. Umarım kendisi ve ailesi için çok kötü olmaz, bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.