Samsunspor’un Sürpriz Çıkışı: Zirve Yarışı!

2024-2025 SEZONU BAŞARILI PERFORMANS

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun ilk 19 haftalık bölümü sona erdi. FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı cezası alan, sezon başında 12 futbolcusunu kaybeden ve kadrosuna yeni oyuncu katamayan Samsunspor, bu zorlu sürece rağmen gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Alman Teknik Direktör Thomas Reis yönetimindeki Samsun ekibi, ligdeki ilk 19 haftada 18 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Kırmızı-beyazlılar, toplamda 36 puanla Galatasaray (50 puan) ve Fenerbahçe’nin (42 puan) ardından 3. sırada yer aldı. Samsunspor, en yakın rakibi Göztepe’ye ise 5 puan fark atmayı başardı.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM YETKİSİ

Süper Lig’in 19 haftalık döneminde, Samsunspor kalesinde sadece 18 gol gördü ve bu alanda Fenerbahçe ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı oldu. Kırmızı-beyazlıların savunma hattını oluşturan Okan Kocuk, Zeki Yavru, Lubo Satka, Rick van Drongelen ve Marc Bola, 18 maçın 8’inde kalesini gole kapatmayı başarıyor. Bu performans, takımın defansif gücünün önemli bir göstergesini oluşturuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.