Schalke 04 Kaiserslautern ile 2-2 Berabere Kaldı

Almanya Bundesliqa 2’nin 19. hafta karşılaşmasında Schalke 04, sahasında Kaiserslautern ile 2-2 eşitlik sağladı. Veltins-Arena’da gerçekleşen mücadelenin ilk yarısında gol kaydedilmedi. Deplasman ekibi, 61. ve 83. dakikalarda Ivan Prtajin’in fileleri havalandırmasını beklerken, Schalke’de 67. dakikada oyuna dahil olan 39 yaşındaki yeni transfer Edin Dzeko, 87. dakikada attığı golle takımının geri dönüşü için önemli bir adım attı.

SON SÖZ KENAN’DAN

Bu golün ardından yalnızca 3 dakika geçtikten sonra milli oyuncu Kenan Karaman, 90. dakikada sahne alarak maçın sonucunu belirleyen golü atmayı başardı.

FORMA BULAN MİLLİ FUTBOLCULAR

Schalke 04’te milli futbolcu Mertcan Ayhan, maçın tamamında mücadele ederken, Hasan Kuruçay 89. dakikada oyundan alındı.

ŞALKE LİDERLİĞİ KORUDU

Alınan bu sonuçla birlikte lider konumundaki Schalke 39 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü. Kaiserslautern ise 31 puanda kaldı. Ligin bir sonraki karşılaşmasında Schalke, Bochum’un konuğu olurken, Kaiserslautern ise Elversberg ile karşılaşacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Erzurum’da Feci Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Erzurum'da gerçekleşen feci trafik kazasında, ilk bilgilerin doğrultusunda 4 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Epstein’in Putin ile Görüşme Çabaları Belgelerde Ortaya Çıktı

Pedofili suçlamalarıyla tanınan milyarder Jeffrey Epstein'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile iletişim kurma girişiminde bulunduğu belirlendi.

İstanbul’da Banka Soygunu Gerçekleşti

İstanbul Eminönü'ndeki bir bankada gerçekleşen soygun sonrası, soyguncu 32 bin lira ile kaçtı. Polis, faile ulaşmak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Galatasaray Can Armando Güner’i Transfer Etti

Galatasaray, Gladbach'tan Türk asıllı Arjantinli oyuncu Can Armando Güner'i transfer ettiğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden "Hoş geldin Can Armando Güner" paylaşımında bulundu.

İstanbul’daki Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da gerçekleştirilen uyuşturucu soruşturması sonucu, Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya'nın da bulunduğu 13 kişi tutuklandı.