Serdar Ortaç’tan M.S. Hakkında Umutsuz Açıklama

SERDAR ORTAÇ’IN HASTALIĞI HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI

Uzun bir süredir Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamalarla endişe yarattı. Sağlık durumu ve psikolojik durumu hakkında oldukça samimi ifadeler kullanan Ortaç, “Ömrüm ya 10 – 15 yıl kaldı ya da hiç… Zaten çoluk çocuk da yok” sözleriyle karamsar bir tablo çizdi. Sanatçı, özel hayatı ve hastalığıyla ilgili daha önce de açıklamalarda bulundu. Ancak bu kez daha karamsar bir tavır sergiledi. Hem fiziksel hem de ruhsal açıdan zor günler geçirdiğini vurguladı.

Mirası hakkında da düşüncelerini paylaşan Ortaç, “Fazla param da yok. Mirasımı çalışanlarıma bıraktım. Bir ev var, bölüşsünler. Ne çocuk var ne servet, sadece çalışanlarım var. O tek evim onların olsun, kalan zamanım belli değil zaten” ifadelerini kullandı. Bu açıklamaları, sanatçının yalnızca maddi durumu değil, aynı zamanda duygusal durumunu da ortaya koydu.

Serdar Ortaç’ın yaptığı bu açıklamalar, sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Hayranları, sanatçının moral kazanmasını ümit ederken, ona destek mesajlarıyla yanlarında olduklarını belirtti. Ortaç’ın hem sağlık durumu hem de psikolojisi için umut dolu dilekler gönderildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.