Serdar Ortaç’tan MS Üzerine Açıklama: “Ömrüm 10-15 Yıl.”

SAĞLIK DURUMUNDAKİ KARAMSAR TABLO

Uzun bir süredir Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla savaşan Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada iç karartıcı bir tablo çizdi. Sağlık durumu ve psikolojisi hakkında içten ifadelerde bulunan Ortaç, “Ömrüm ya 10 – 15 yıl kaldı ya da hiç… Zaten çoluk çocuk da yok” diyerek endişeleri artırdı. Sanatçı, zaman zaman özel hayatı ve hastalığı hakkında açıklamalarda bulunsa da bu kez daha umutsuz bir tavır sergiledi. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak zor bir dönemden geçtiğini ifade etti.

MİRASI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ

Mirası hakkında da bilgi veren Ortaç, “Fazla param da yok. Mirasımı çalışanlarıma bıraktım. Bir ev var, bölüşsünler. Ne çocuk var ne servet, sadece çalışanlarım var. O tek evim onların olsun, kalan zamanım belli değil zaten.” şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, sanatçının yaşadığı zorlukları ve düşüncelerini yansıttı.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK MESAJLARI

Serdar Ortaç’ın bu sözleri, sosyal medyada geniş yankı buldu. Hayranları, sanatçının moralini yeniden kazanmasını dileyerek ona destek mesajları göndermeye başladı. Sevenleri, Ortaç’ın yanında olduklarını belirttiler.

ÖNEMLİ

Yargı Reformu İle Senetler Güvende

Adalet Bakanlığı, dolandırıcılık ve sahte senet olaylarını önlemek amacıyla yenilikçi bir sistem getirecek. Yıl sonuna kadar filigranlı senetler kullanılmaya başlanacak, elle doldurulanlar geçersiz olacak.

Türkiye, Arkeolojik Kazılarda İlk Sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Arkeoloji Sempozyumu'nda Türkiye'nin zengin arkeolojik mirasına vurgu yaptı ve Haydarpaşa ile Sirkeci Garı'nın kültür-sanat merkezlerine dönüştürüleceğini açıkladı.

Daha Fazlası!