Siirt’te Uyuşturucu Tahlil Skandalında 30 Gözaltı

Siirt’te, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen bir çalışma, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki laboratuvarlarda şüphelilerin uyuşturucu tahlil sonuçlarını para karşılığında ‘temiz’ hale getirdiği yönündeki iddialar üzerine başlatıldı. Yapılan habere göre, yaklaşık iki ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda belirlenen şüphelilerin adreslerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

8’İ SAĞLIK ÇALIŞANI, 30 GÖZALTI

Gerçekleştirilen operasyonda, 8 sağlık çalışanı da dahil olmak üzere toplamda 30 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtilirken, gözaltı sayısının artabileceği ihtimali gündeme geldi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Yargıtay’dan Boşanma Davasında Eşit Kusur Kararı

Yargıtay, erkeğin eşine güvenmeyip isimsiz çiçek göndermesini eşine karşı bir kusur olarak değerlendirdi. Bu karar, güvenin önemini vurguladı.

İstanbul’da Gençlerin Trajik Kazada Hayatını Kaybetmesi

İstanbul Büyükçekmece'de bir hafif ticari araç, motosikletle çarpıştı. 17 yaşındaki sürücü Jiyan Ulus ve arkadaşı Muhammed Seçkin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, hayatlarını kaybetti.

Küresel Sıcaklık Rekorları 2025’te Zirveye Ulaştı

2025'te dünya genelinde sıcaklıklar rekor seviyelere ulaşırken, birçok yer aşırı sıcaklar ve derinleşen kuraklık sorunlarıyla mücadele ediyor.

İtalya Rekabet Kurumundan Ryanair’e Tarihi Cezalar

İtalya Rekabet Kurumu, Avrupa'nın düşük maliyetli havayolu Ryanair'e, yolcu taşımacılığındaki hâkimiyetini kötüye kullandığı için 255,7 milyon euro ceza verdi.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş Fenerbahçe’yi Geçti

Beşiktaş, Türkiye Kupası C Grubu'nun ilk haftasında Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.