Şimşek, Dubai’de Yatırımcılarla Bir Araya Gelecek

DUBAI’DE TEMASLAR SÜRÜYOR

BloombergHT’de yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan edinilen bilgiler, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Dubai’de dün başlayan ziyaretinin yarın sona ereceğini gösteriyor. Ziyaretin ilk gününde finans dünyasının önde gelen isimleriyle yuvarlak masa toplantısında bir araya gelen Şimşek, katılımcıların Türkiye ekonomisine dair sorularını yanıtlıyor.

YATIRIMCILARLA GÖRÜŞME GERÇEKLEŞECEK

Şimşek’in toplantılarına, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli holding ve bankalarından yoğun bir katılım sağlandı. Dubai’deki temasları dahilinde, yatırımcılarla hem geniş katılımlı hem de bire bir görüşmeler gerçekleştirmesi planlanıyor. Bu önemli yatırımcı buluşmasında, finans sektörü ve reel sektörün üst düzey temsilcilerinin katılması bekleniyor. Şimşek, ayrıca küresel ekonomik gelişmeler, Türkiye’nin ekonomi programında kaydettiği ilerleme ve yatırım fırsatları üzerine kapsamlı bir sunum yapacak.

Bakan Şimşek, mevkidaşlarıyla resmi görüşmeler de gerçekleştirecek. Ülkenin en prestijli organizasyonlarından biri olan Dünya Hükümetler Zirvesi’nde panelist olarak da yer alacak. “Çoklu Ekonomik Blokların Yükselişi” başlıklı panele katılması beklenen Şimşek’e, Suudi Arabistan Ekonomi ve Planlama Bakanı Faysal el-İbrahim, Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdullah bin Tuk el-Mari ve Endonezya Ekonomi İşleri Bakanı Airlangga Hartarto eşlik edecek.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.