Soylu’dan Özel’e Tepki Geldi

AKRAN ZORBALIĞI SİYASETTE DE VAR

Süleyman Soylu, günümüzdeki önemli sorunlardan biri olan “akran zorbalığı”nın benzeri bir durumun siyasette de yaşandığını belirten bir yazılı açıklama yaptı. Soylu, CHP’nin genel başkanını “siyaset zorbası” olarak nitelendirerek, “CHP’nin başında bir siyaset zorbası, belası var” ifadelerini kullandı.

DEVLET YETKİLİLERİNE YAPILAN SUÇLAMALAR

Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Özel’in “devlet yetkilileri ve siyaseticiler hakkında ileri sürülen kaset iddialarına” ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. “Bir fitne, bir riya ve bir yalan ancak bu kadar olabilir. Allah, bunların yalanlarından ve şerrinden bütün milleti korusun” dedi. Son olarak, “Onunla el altından ilişki kuran da şerefsizdir; ama bunu ispat etmeyen de şerefsizdir” şeklinde sert ifadeler kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.