Sultanbeyli’de Trafik Kazasında 3 Yaralı

İSTANBUL’DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde, bir polis aracıyla özel bir otomobil arasında yaşanan çarpışma sonucunda 2’si polis memuru olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşti. Devriye görevinde bulunan polis aracı, adı henüz öğrenilemeyen sürücünün yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Olayın ardından sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılar, ambulanslarla en yakın hastanelere aktarılmak üzere sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan cadde, yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Emekli Maaşlarında Dikkat Çeken Yenilikler: Komisyon Kuruldu

Emeklilik sistemine yönelik prim ve maaş dengesi üzerindeki beklentileri değerlendiren uzman, intibak ve seyyanen zam gibi konularda çarpıcı öneriler sundu.

Alperen Şengün Houston Rockets’a Zafer Getirdi

Houston Rockets ve Oklahoma City Thunder karşılaşmasında Alperen Şengün etkileyici bir performans sergileyerek 17 sayı, 12 ribaund, 11 asist ile triple-double elde etti.

ABD Ve Rusya Arasında Nükleer Silah Anlaşması Süreci Gelişiyor

ABD ve Rusya, nükleer silahları sınırlayan New Start anlaşmasının süresi dolmasına rağmen, şartlarını gayriresmi olarak devam ettirme konusunda uzlaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taşınmaz Satış İhalesi Duyurusu

Üzgünüm, ancak sağlanan metin eksik veya boş görünüyor. Lütfen yeniden paylaşın, böylece uygun bir özet oluşturabilirim.

ABD Ara Seçimleri Öncesi İsrail Lobisi Daha Güçlü

İsrail yanlısı lobi, ABD ara seçimlerinde kullanmak üzere 95 milyon dolarlık fon sağladığını duyurdu. Bu miktar, Amerikan-İsrail Siyasi Eylem Komitesinin süper PAC'ine ait.