KAZA HENÜZ BELİRLENEMEYEN NEDENLE GERÇEKLEŞTİ
Kırıkhan ilçesinde, Ilıkpınar Mahallesi’nde bir gübre yüklü TIR, sürücüsü kontrolünü kaybedince yol kenarına devrildi. Devrilen TIR, kısa süre içerisinde alev alarak yanmaya başladı. TIR’da bulunan baba Necmettin Cengiz ve 13 yaşındaki oğlu Resul Cengiz, çıkan yangında hayatlarını kaybetti.
KURYENİN HABERİ ÜZERİNE HIZLA MÜDAHALE EDİLDİ
Kaza anını gören çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletmesi üzerine, olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangın, hızlı bir şekilde bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Baba ve oğluna ait cenazeler, sağlık ekipleri tarafından adli morga kaldırıldı.
JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI
Olayla ilgili jandarma ekipleri, kazanın nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı. Kaza, çevrede zor anlar yaşanmasına sebep oldu. Pantenttiolarıyla birlikte hareket eden ekipler, bölgeyi güvenlik çemberine aldı.