TOKİ 188 Taşınmazın Satışına Başlıyor

BİNA SATICILARI, TAŞINMAZLARINI AÇIK ARTIRMAYLA SATIŞA SUNUYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 188 taşınmazı satışa çıkarmayı planlıyor. TOKİ’nin verilerine göre, bu arsalar 27 ilde yer alıyor ve açık artırma yöntemiyle alıcı bulacak. Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van illerindeki taşınmazlar ihalenin kapsamında yer alıyor. İzmir ve Malatya’daki iki taşınmaz da yine açık artırma ile kiralanacak.

TAŞINMAZLARDAN FARKLI İHTİYAÇLARA UYGUN SEÇENEKLER

İhalede arsalar, en yüksek teklifi veren katılımcının seçimlerine göre peşin ya da vadeli olarak satılacak. Katılımcılar; konut, ticaret, turizm, tarım, hayvancılık, özel eğitim, sanayi, depolama, lojistik, sosyal tesis ve kentsel çalışma alanlarındaki taşınmazlara çeşitli ödeme seçenekleriyle sahip olma şansına sahip. Yüzde 25 peşinatla 48 ay vade veya yüzde 40 peşinatla 36 ay vade imkanı sunulurken, bedelin tamamını peşin ödeyenler için yüzde 15 indirim uygulanacak.

AÇIK ARTIRMALARDA TEKLİF VERME ŞANSI

Açık artırmalar, 26 Kasım’da saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda düzenlenecek. Katılımcılar, istedikleri takdirde çevrim içi teklif de verebilecek. Satışa ilişkin detaylı bilgilere, TOKİ’nin resmi internet sitesi ve çağrı merkezi aracılığıyla ulaşmak mümkün.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.