Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde meydana gelen orman yangınına müdahale ederken şehit olan 10 kişiden biri olan Tolunay Kocaman’ın, şehit olmadan sadece bir hafta önce yapılan kına gecesine dair görüntüler gün yüzüne çıktı. Çiftin, yaklaşık 8 yıl süren bir aşk hikayesinin ardından dünya evine girdiği öğrenildi.
ŞEHİT HABERİ AİLESİNE DERİN ACILAR GETİRDİ
Seyitgazi’deki orman yangınına müdahale ederken şehit olan 27 yaşındaki Tolunay Kocaman’ın vefatı, ailesinde büyük bir üzüntü yarattı. Eşi Burcu Kocaman, Tolunay Kocaman’ın tabutuna sarılarak “Aşkım ne olur evimize gidelim” diyerek feryat etti.
KINA GECESİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Tolunay ve Burcu Kocaman çiftinin düğün öncesinde düzenledikleri kına gecesine ait görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde Tolunay Kocaman’ın, eşinin alnından öpmesi ve mutluluğu dikkat çekiyor. Çiftin sadece bir hafta süren evliliği geride bıraktığı bu görüntüler, izleyenlerin yüreklerini dağladı. Çiftin 8 yıllık bir ilişki sonucunda evlenmesi, durumun acısını daha da artırdı.