Trabzonspor’da Skor Katkısında Banza ve Cham

SÜPER LİG’DE TRABZONSPOR’UN SKOR KATKISI

Süper Lig’in 28 haftasında Trabzonspor’un skor yükünü taşıyan isimler, Simon Banza ile Muhammed Cham olarak öne çıkıyor. Bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Trabzonspor, hücum hattında ligin en iyi performans gösteren takımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Milli araya kadar toplam 43 gol atan bordo-mavililer, ligin en golcü takımları arasında 6. sırada yer aldı. Karadeniz ekibi, 11 golü sağ ayakla, 11 golü sol ayakla, 8 golü kafa ile ve 5 golü penaltı ile atarken, bu sezon frikikten gol bulamadı.

Trabzonspor’da en yüksek skor katkısını sağlayan oyuncular Simon Banza, 17 gol ve 3 asist ile toplamda 20 gole, Muhammed Cham ise 4 gol ve 7 asist ile 11 gole katkıda bulundu. İkili, toplamda 31 gole katkı sağlayarak, Galatasaray’da Osimhen-Barış Alper, Fenerbahçe’de En Nesyri-Dzeko ve Başakşehir’de Piatek-Figueiredo ikililerinin ardından Süper Lig’in en golcü dördüncü ikilisi oldu.

BANZA’NIN İSTİKRARI VE CHAM’IN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Bordo-mavililerin geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Simon Banza, ligin 5. haftasında Beşiktaş ile yapılan maçta ilk kez sahaya çıktı ve sadece 3. hafta erteleme maçı olan Kayserispor mücadelesinde forma giyememişti. Muhammed Cham ise bu sezon 4. hafta Eyüpspor deplasmanında sahaya çıkarak oyuna sonradan girmiş ve yalnızca 1 dakika süre almıştı. Cham, 5. haftada Beşiktaş ile oynanan maçta 10 dakika süre aldı, ancak Banza gibi Kayserispor maçında forma giyme fırsatını bulamadı. Cham, ilk kez 90 dakika boyunca Gaziantep FK deplasmanında sahada kalmayı başardı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.