Trabzonspor’dan Açıklama: Hakkımızı Yiyen Harcar

AÇIKLAMA YAPILDI

Trabzonspor, Türkiye Kupası finalinde karşılaşacakları Galatasaray maçında hakem olarak atanan Cihan Aydın ile ilgili açıklama yaptı. Kulübün yayımladığı açıklamada, hakem atamasına yönelik sert bir tepki gösterilerek, “Zulüm ile abad olanın, sonu berbat olur.” ifadesi kullanıldı. Bordo mavililer, “Takımımıza karşı sezon başından bu yana yapılanlar, münferit hata ve insani zaaf olarak asla değerlendirilemez. Karşımızda planlı ve süreklilik arz eden asimetrik müdahale düzeni vardır” şeklinde bir durum tespitinde bulundu.

SERT ELEŞTİRİLER

Yapılan açıklamada, “Daha iki hafta önce Kasımpaşa ardından Galatasaray karşısında ‘VAR tiyatrosu’ sahne almış, Türk futbol tarihinde örneği olmayan ofsayt kurgularıyla puanlarımız gasp edilmiştir. Süper Lig yetmemiş olacak ki Türkiye Kupası finalinde bir isim karşımıza çıkarılmıştır: Cihan Aydın” denildi. Cihan Aydın’ın, MHK’nın VAR toplantısına “En büyük Galatasaray” adıyla katıldığına ve bu durumun eleştirildiğine dikkat çekildi. “Görünüşe göre TFF, her türlü renge bürünmekle birlikte adaletin rengine sırt çevirmektedir” ifadesi, adalet müessesesinin çürüdüğü vurgusu yapılarak güçlendirildi.

Açıklamanın sonunda, “Bu atamanın amacı; Türkiye’nin en büyük iki kulübünü sahada, tribünde, sokakta karşı karşıya getirmekten başka bir şey değildir!” ifadesi geçti. Trabzonspor, “Telafisi olmayacak Türkiye Kupası finalinde kulübümüzün hakkını yiyen; kendi geleceğini harcar ve camiamızın öfkesinde boğulur” uyarısında bulundu. Son olarak, “Çünkü tarihi zulüm yapanlar değil, zulme direnenler şekillendirir” denilerek, “Zulüm ile abad olanın, sonu berbat olur.” ifadesiyle açıklama sonlandırıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.