Genelkurmay: Uçaklarımız çarpışmadı!

Genelkurmay Başkanlığı, Malatya'da düşen ve 4 askerin şehit olduğu F-4 uçaklarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada; Uçaklarımız çarpışmadı, irtifaları düşüktü' denildi.

İşte o açıklama:

"Kaza sonrasında adli, teknik ve idari soruşturmalar başlatılmıştır. Bu kapsamda teknik sebepler, insan faktörü ve idari hususlar da dâhil olmak üzere kazaya etki edebilecek bütün konular detaylı olarak inceleme aşamasındadır. Bununla birlikte, yapılan ilk incelemelerde, uçaklarımızın herhangi bir dış etkiye maruz kalmadığı, havada çarpışmadığı, ancak irtifalarının uçtukları bölge için daha önceden tespit edilmiş emniyetli uçuş irtifasının altında kaldığı değerlendirilmektedir" denildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD’de Kamu Borcu GSYH’yi Geçti: Yeni Rekor Uyarısı

ABD'nin ulusal borcu, GSYH'yi geçerek 31,27 trilyon dolara ulaştı. Bu durum, İkinci Dünya Savaşı sonrası bir ilki işaret ediyor.

Youssef En-Nesyri Gollere Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fenerbahçe'den Al Ittihad'a transfer olan Youssef En-Nesyri, Suudi Arabistan'daki 14. maçında 7. golünü attı ve dikkat çekici bir performans sergiledi.

En İyi 10 GEO Ajansı 2026 Güncel Listesi

GEO ajansları, AI destekli arama motorlarında markaların görünürlüğünü artırmaya odaklanıyor. Türkiye'de Crabs Media, bu alandaki önemli oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.

Galatasaray Okan Buruk ile Yola Devam Ediyor

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, dördüncü şampiyonluğa doğru ilerledikleri süreçte, gelecek sezon da takımın başında kalacağını duyurdu.

İngiltere Merkez Bankası Politika Faizini Sabit Tuttu

İngiltere Merkez Bankası, küresel piyasalardaki beklentilere paralel olarak faiz oranını sabit tutma kararı aldı.