Türkiye Varlık Fonu, Rus Milyarderlerin Hissesine Talip

TÜRKİYE VARLIK FONU’NUN HİSSE SATIN ALIMI

Türkiye Varlık Fonu’nun yaptırım uygulanmış olan Rus milyarderler Mikhail Fridman ve Petr Aven’in sahip olduğu LetterOne Holdings SA’nın Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’deki azınlık hissesini satın almayı araştırdığı ifade edildi. Bloomberg News’in aktardığı bilgilere göre, Varlık Fonu, LetterOne’ın %19,8 oranındaki hissesini almayı değerlendiriyor.

PİYASA DEĞERİ

Yapılan haberle birlikte bu hisselerin cari piyasa fiyatının yaklaşık 1,3 milyar dolar olduğu belirtildi. Bu durum, Türkiye Varlık Fonu’nun yerel pazarda önemli bir adım atma çabası olarak değerlendiriliyor. Kaynak: Bloomberg

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.