Uğurcan Çakır’a 10 Milyon Euro Teklif!

UĞURCAN ÇAKIR İÇİN TEKLİFLER ARTIYOR

Süper Lig’in öne çıkan kalecilerinden Uğurcan Çakır, transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Trabzonspor’un kaptanı için hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan teklifler gelmeye başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yanı sıra, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco da tecrübeli file bekçisine talip oldu. Sabah gazetesinin haberine göre, Monaco, Trabzonspor’a 10 milyon euro değerinde resmî bir teklif sundu. Bordo-mavili yönetim, 29 yaşındaki kalecinin geleceğini değerlendirme aşamasında bulunuyor.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ KOLAYLIK SAĞLAYABİLİR

Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan’ın daha önce yaptığı açıklamalara göre, Uğurcan Çakır’a Avrupa’dan ciddi bir teklif gelmesi durumunda kolaylık sağlanabileceği aktarıldı. Trabzonspor’un kaptanı, yurt dışında kariyerine devam etme fikrine olumlu yaklaşıyor ve Monaco’nun teklifinin ardından transfer sürecinin hızlanması bekleniyor. Ayrıca, PSV Eindhoven ve Burnley’in de Çakır’a ilgi gösterdiği iddialar arasında yer alıyor.

BAŞARILI PERFORMANS VE GELECEK PLANLAMASI

Trabzonspor formasıyla başarılı bir sezon geçiren Uğurcan Çakır, 2024/25 sezonunda 43 maçta görev aldı ve 18 karşılaşmada kalesini gole kapattı. Bordo-mavili kulüp, oyuncunun geleceğiyle ilgili nihai kararını önümüzdeki günlerde verecek.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Dilovası Yangınında Cezalar İçin Müebbet Talepleri Yükseldi

Kocaeli'deki parfüm fabrikasında meydana gelen yangında, ikisi çocuk olmak üzere 7 işçinin hayatını kaybetmesi sonrasında 4 şirket yetkilisi için müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

TFF Beşiktaş ve Serdal Adalı Cezalarını İptal Etti

Türkiye Futbol Federasyonu, Serdal Adalı ile Beşiktaş'a verilen cezaları iptal etmeye karar verdi.

Hakan Fidan: SDG İsrail’den Cesaret Alıyor Açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, SDG'nin İsrail desteğine dikkat çekerek, ideolojik mücadelelerin siyasi yollarla çözülmesi gerektiğini, silahlı eylemlerin ise silahlı yanıtlar doğuracağını ifade etti.

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.