Ünlü İsimlere Yönelik Soruşturmada 3 Tutuklama Kararı

İSTANBUL’DA ÜNLÜ İSİMLERE YÖNELİK COOZLUŞMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ünlü isimlere yönelik başlattığı soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Hafta sonu gerçekleştirilen 5’inci dalga operasyonda gözaltına alınan altı kişi, savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. İfadeleri alınan Ayşe Tarım, Ayşe Sağlam, Burak Fahri Yön ve Ceren Alper için tutuklama istemi ile sulh ceza hakimliğine başvuruldu. Nilüfer Batur Tokgöz, Burak Fahri Yön ve Selen Görgüzel hakkında ise adli kontrol talep edildi.

TUTUKLAMALAR VE ADLİ KONTROLLER

Mahkeme, Ayşe Tarım, Ayşe Sağlam ve Ceren Alper’in tutuklanmasına karar verirken, Nilüfer Batur Tokgöz, Burak Fahri Yön ve Selen Görgüzel adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU VE FUHUŞ SORUŞTURMASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen “uyuşturucu” ve “fuhuş” soruşturması çerçevesinde, daha önce tespit edilen altı iş yerine operasyon düzenlenmişti. Soruşturma çerçevesinde, ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak’, ‘uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak’ ve ‘bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek’ suçlarıyla yedi kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında oyuncu Can Yaman, Selen Görgüzel, Nilüfer Batur Tokgöz, Ayşe Sağlam ve Ceren Alper de yer alıyordu. Test verilen ve ifade süreçleri tamamlanan oyuncu Can Yaman ise serbest bırakıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.