Ünlü şarkıcı Niran Ünsal’a olay TRT ayarı!

Niran Ünsal'ın TRT'ye verdiği proje bekletiliyor diye, "TRT'ye hakkımı helal etmiyorum" demesi Esra Elönü'yü kızdırdı.

Sanatçıların kapanınca ne olmasını beklediklerini soran Elönü, "Peki başımızı örtüp, iki tane mübarek slow eser seslendirdiğimizde kendimizi niye bu kurumların kraliçesi zannediyoruz" dedi.

İŞTE ELÖNÜ'NÜN O YAZISI:
Niran Ünsal hu dönüşü yaşayan sanatçılardan biri. Samimiyetini içtenliğini sorgulayacak tek makam Allah'tır. Tesettüre girdiğini açıkladı ki girmiş hayırlı olsun. Diyecek laf yok. Bu konuda haddimin cahili değilim. Bazıları olayı açılış ve kapanış saati konuşulan alışveriş merkezi kıvamına getirdiler, bu olayda çene tesettürüne girmesi gerekenlerin kim olduğu aşikâr.

Peki soru Sanatçılar kapanınca ne olmasını bekliyorlar?

Bir düğün semazeniyle o konser senin bu festival benim diyerek girdiği şeklin tozunu sahnelerde attırmayı mı? Anlamadım… Yahu dönüşünüz Allah'a, kula değil! Ne yapalım tekerlekli türbe muamelesi mi görmek istiyorsunuz? Yeşil ışıklar ve ney sesi eşliğinde kapanış konuşmanız için kurdele mi keselim.
Hadi burayı geçelim. TRT'ye hakkını helal etmiyormuş Niran Ünsal. Niye? Projesini bekletiyorlarmış. Gerçekten komik, yahu yüzlerce proje gidiyor TRT'ye. Oldukça nesnel bir çıkarım. Proje beğenilirse kuruldan geçer beğenilmezse geçmez. Peki başımızı örtüp, iki tane mübarek slow eser seslendirdiğimizde kendimizi niye bu kurumların kraliçesi zannediyoruz. Çok saçma! Hak ancak haksız yere sakız edildiğinde haram edilir. Projem beğenilmedi hakkım haram olsun sözü nefsimizin bypasa ihtiyaç duyduğunun göstergesi

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Keykubat Mahallesi’nde Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucu biri kaldırıma savrulan otomobil, yaya 2 kişiye çarparak 4 yaralıya yol açtı.

Motosiklet Denetiminde 2 Milyon 288 Bin Lira Ceza

Manisa'da gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 1.874 araç kontrol edilerek, 622 sürücüye toplamda 2.288.441 TL ceza kesildi; 37 araç trafikten men edildi.

Başakşehir İkitelli OSB’de Ayakkabı İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı

Başakşehir'deki Aymakop Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalatında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir müdahaleyle söndürdü.

Kahramanmaraş’Ta Trafik Kazasında Üç Kişi Yaralandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı, üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray İdmanları Kemerburgaz’da Devam Ediyor

Galatasaray, Kasımpaşa ile oynayacağı maç için 17. haftanın hazırlıklarına antrenmanla start verdi.