Ünlü Tekstil Devi Konkordato Başvurdu

Çözüm Grup Tekstil Konkordato Başvurusunda Bulundu

Türkiye’nin önde gelen tekstil üreticileri arasında yer alan ve LC Waikiki, Mavi, Defacto, Kiğılı, Oxxo gibi tanınmış markalara üretim yapan Çözüm Grup Tekstil, konkordato başvurusu yaptı. Ünlü markaların yanı sıra asker ve polis teşkilatına özel kıyafetler üreten bu tekstil devinin konkordato talebi, sektörde geniş bir yankı uyandırdı. Uzun bir süredir mali zorluklar yaşadığı belirtilen şirketin geleceği, merakla bekleniyor.

Mahkeme Tarafından 3 Aylık Süre Verildi

4 bin metrekarelik üretim alanına sahip Çözüm Grup Tekstil’in aylık üretim kapasitesinin 160 bin parça olduğu ifade edildi. Mahkeme, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı için özel tasarım kıyafetler ürettiği kaydedilen firma hakkında 3 aylık geçici mühlet kararı aldı. Bu karar doğrultusunda, konkordatonun takibi için üç kişilik bir komiser heyeti atandı. Şirketin tüm yönetim ve karar alma süreçleri, bu heyetin onayına bağlı hale getirildi. Dava duruşmasının ise 21 Kasım 2025 tarihinde gerçekleştirileceği, alacaklıların 7 gün içinde karara itiraz edebilme hakkının bulunduğu bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.