Ünlülere Yönelik Uyuşturucu Soruşturmasında Gözaltılar Artıyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ünlülere yönelik yürüttüğü uyuşturucu soruşturması, 8 Ekim’den bu yana gerçekleştirilen çeşitli operasyonlarla devam ediyor. Müzisyenler, menajerler ve iş insanları gibi kamuoyunca tanınan pek çok isim sorgulanıyor. Soruşturma kapsamındaki tutuklamalar dikkat çekiyor. En son olarak, gazeteci Emrullah Erdinç, işletmeci Umut Evirgen ve Kütüphane isimli eğlence mekanının müdürü Yaşar Köz, jandarma tarafından gözaltına alındı. Bu kişilerin de teknik ve fiziki takip sonucu gözaltına alındığı bilgisi edinildi.

KASIM GARİPOĞLU’nUN YAKALANMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Soruşturma çerçevesinde mal varlıklarına el konulan Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun kuzeni Kasım Garipoğlu’nun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gözaltı sürecindeki soruşturma kapsamında, Garipoğlu’nun Sarıyer’deki ikametinde gerçekleştirilen aramalarda, bir adet ruhsatlı silah, bir adet kuru sıkı tabanca, 8 adet uyuşturucu hap ve dört parça kristal uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, 51 adet uyuşturucu madde içerebilecek kartuş kutuları ve 5 adet likit uyuşturucu ile beraber çok sayıda uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ve öğütücü de bulundu. Yapılan incelemede, Garipoğlu’nun evinde yer alan 9 deste üzerinde ve altında yüzer dolar bulunan boş kağıtlar ile 19 adet kesik orta kısımlı sahte dolar da ele geçirildi.

ŞOFÖRÜN AÇIKLAMALARI

Kasım Garipoğlu’nun 10 yıl boyunca şoförlüğünü yapan Ahmet Akçay tutuklanarak ifadesine başvuruldu. Akçay, Garipoğlu’nun Boğaz’daki evinde her 15 günde ya da ayda bir parti düzenlediğini ve bu partilere ünlü kişilerin katıldığını öne sürdü. Ayrıca, parti mekanında 4-5 kez uyuşturucu kullanıldığını düşündüğü rulo halinde kağıt dolarlar gördüğünü belirtirken, partilere para karşılığında eskort kadınların çağrıldığına dair bilgileri de paylaştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Karadağ Türkiye Arasında Vizesiz Seyahat Uygulaması Yeniden Başladı

Karadağ, başkentteki olaylar nedeniyle askıya aldığı Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat hakkını yeniden yürürlüğe soktu. Böylece Türkiye'den Karadağ'a vizesiz giriş mümkün hale geldi.

Siirt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Rüşvet Skandalı Patlak Verdi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uyuşturucu tahlil sonuçlarını sahtecilikle değiştiren 8 sağlık çalışanı ile birlikte toplam 30 kişi gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bilimde İlerleme Vurgusu Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin gelişimini vurgulayarak, ulus olarak daha fazla başarıya ulaşma potansiyelimize inandığını belirtti.

YÖK Raporu: 2024 Yılı Üniversite Başarıları Açıklandı

Yükseköğretim Kurulu'nun raporuna göre, Türkiye'nin en başarılı üniversiteleri sıralandı. Başarı kriterleriyle yapılan değerlendirmede öne çıkan kurumlar belirlendi.

İstanbul İçin Kar Alarmı: Hava Sıcaklığı Düşüyor

İstanbul'da soğuk ve yağışlı hava koşullarının artacağı bildirildi. Yetkililer, şehir sakinlerini bu duruma karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.