GALATASARAY’IN BRİTANYA TEMSİLCİSİNİ YENİŞİ
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında Galatasaray, evinde Liverpool ile karşılaştı ve rakibini 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Sarı-kırmızılı ekibin tek golü, Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen’den geldi.
OSIMHEN PENALTIDAN GOL ATTI
Müsabakanın 16. dakikasında elde edilen penaltıda, Osimhen topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ilk golünü atan 26 yaşındaki futbolcu, toplam gol sayısını da 3’e çıkardı. Sakatlığının ardından 4 maç aradan sonra ilk 11’de başlayan Osimhen, 72. dakikada Mauro Icardi’ye yerini bıraktı.
BÜYÜK BİR GALİBİYET OLDU
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Victor Osimhen, “Takımı tebrik ederim, çok zorlu bir rakipti. Birçok insan kazanacağımıza inanmıyordu, burada gördüğünüz insanlar hariç.” şeklinde ifade etti. Osimhen, “Takımdan uzak kaldım ama benim için dünyanın en büyük takımı bu! Galatasaray ve benim için büyük bir galibiyet aldık.” diyerek mutluluğunu paylaştı.
TARAFTARLARA DÜZGÜNLÜK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Osimhen, taraftarlarla ilgili soruya ise, “Buraya gelme sebebim taraftarlardı. Beni bu şekilde destekliyor olmaları gurur verici. Onlar sayesinde her zaman daha iyi oynuyorum. Galatasaray’ı ve taraftarları çok seviyorum.” şeklinde yanıtladı.