Werner Lorant Hayatını Kaybetti

DENeyİMLİ TEKNİK DİREKTÖRÜN KAYBI

2002 yılında Fenerbahçe’yi çalıştıran deneyimli Alman teknik direktör Werner Lorant, yaşamını yitirdi. Bild’de yer alan habere göre, bir buçuk yıldır ağır bir hastalıkla mücadele eden Lorant, 76 yaşında Wasserburg kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti.

Fenerbahçe’nin başında 39 maça çıkan Werner Lorant, bu süreçte maç başına 1.97’lik puan ortalaması yakaladı. Özellikle, sarı-lacivertlilerin tarihine geçen 6-0’lık Galatasaray galibiyetinin de takımın başında bulunuyordu.

SON GÖREVİ

1992 ile 2001 yılları arasında 1860 Münih’i çalıştıran Lorant, Türkiye’de 2002 yılında Fenerbahçe, daha sonra Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ve Kasımpaşa gibi takımlarda görev aldı. Son olarak 2019 yılında Avusturya ekibi FC Hallein’da bulunuyordu.

FENERBAHÇE’DEN BAŞSAĞLIĞI

Fenerbahçe Kulübü, resmi sosyal medya hesabında Werner Lorant için bir paylaşımla başsağlığı diledi. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, “Eski teknik direktörlerimizden Werner Lorant’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Lorant ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.” denildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD’li Bakan Rubio’dan Gazze İçin Yardım Çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Gazze'deki insani yardımların artırılması gerektiğini vurgularken, ateşkes sürecinin sürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.