Yıldız Futbolcu Mehmet Ekici Sahalara Döndü

Bir dönem Süper Lig’in yıldızlarından biri olarak öne çıkan Mehmet Ekici, futbol tutkunlarının aklında en çok Trabzonspor’daki performansıyla yer aldı. Bordo-mavili formayı giydiği 83 resmi karşılaşmada 18 gol ve 18 asist kaydeden Ekici, 2014 yılında Werder Bremen’den transfer edilerek Karadeniz temsilcisinin önemli oyuncularından biri hâline geldi.

FENERBAHÇE DÖNEMİ

2017 yılında bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye transfer olan Mehmet Ekici, sarı-lacivertli takımda 49 maçta 5 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi. Fenerbahçe’deki döneminin ardından, 2020 yılında profesyonel futbol kariyerine ara veren eski milli futbolcu, sahalara dönüş yapma kararı aldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Gaziantep’te Makarna Fabrikasında Yangın Çıktı

Gaziantep'teki bir makarna fabrikasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin süren yoğun çalışmasıyla 3 saatte söndürüldü. Yangının nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Şifalı Çamur: Hastalara Umut Olmaya Devam Ediyor

Karaman'ın Göktepe beldesindeki mezarlıkta bulunan yağlı çamur, yaz aylarında artış gösteriyor ve çeşitli hastalıklara şifa kaynağı olarak ilgi topluyor.

D-130 Karayolu’nda Tır Yangını Söndürüldü

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde hareket halindeki bir tırda yangın meydana geldi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak söndürdü.

Marmaris’teki Silahlı Kavga Şüphelisi Aydın’da Takipte

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen silahlı çatışmada iki kişiyi yaralayan zanlının yakalanması için Aydın'da drone ile arama çalışmaları sürdürülüyor.

Van’da Yoğun Kar Yağışı Trafiği Etkiledi

Van'da akşam saatlerinde yoğun kar yağışı başladı ve şehir hızla beyaz örtüyle kaplandı.