Hakan Sabancı İtalya’dan tek döndü

Hakan Sabancı, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hande Erçel ile birlikte gittiği İtalya’dan tek başına döndü.

Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Hakan Sabancı, önceki gün İstanbul Havaalanı’nda görüntülendi. Sevgilisi Hande Erçel ile birlikte gittiği İtalya tatilinden tek başına dönen Sabancı, kendisini bekleyen arabasına doğru bindi ve oradan ayrıldı.

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Ömer-Arzu Sabancı çiftinin oğulları Hakan Sabancı (32) ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu Hande Erçel (29), bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı. Erçel ve Sabancı, 6 Mart’ta ise Paris tatili dönüşünde İstanbul Havalimanı’nda ilk kez birlikte objektiflerin karşısına çıkmıştı.

Hakan Sabancı ile gezmelere doymayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde soluğu İtalya’da almıştı. İtalya’da tatil yapan Hande Erçel’in bikinili pozları 1 saatte 500 bin kişi tarafından beğenilmişti.

TEK BAŞINA DÖNDÜ, ARABASINA BİNDİ

Sevgilisi Hande Erçel ile birlikte gittiği İtalya tatilinden tek başına dönen Sabancı, kendisini bekleyen arabasına doğru bindi ve oradan ayrıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Zuhal Böcek Ve Diğerleri Tahliye Oldu

Antalya'daki yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek'in yanı sıra H.T.A. ve S.E. serbest bırakıldı.

Uyuşturucu Davasında ICRYPEX Başkanı İçer’e Müebbet İstendi

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer'e, uyuşturucu ticareti ve kadına karşı olası kasten öldürme suçlarından müebbet hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı.

Beşiktaş’ta Kaleci Günok Ayrılmak İstiyor İddiası

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın eldivenleri Ersin Destanoğlu'na vermesiyle Mert Günok'un takımdan ayrılması gündeme geldi. Deneyimli kaleci, düzenli oynayabileceği bir takım arayışında.

Levent Gültekin Serbest Bırakıldı Adli Kontrol Uygulandı

Gece saatlerinde gözaltına alınan gazeteci Levent Gültekin, "halkı yanıltıcı bilgi yayma" suçlamasıyla mahkemece adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı. Gültekin, hukuksuzluk eleştirisi yaptı.

İstanbul İçin Kar Yağışı Beklentisi Artıyor

İstanbul ve Marmara bölgesinde ay sonunda soğuk hava ve lapa lapa kar yağışı bekleniyor. Ardından sıcaklıkların yükselmesi öngörülüyor.