THY: Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle 61 Sefer İptal Edildi

Kar yağışı, ülkenin geniş bir kesiminde etkisini sürdürüyor. Türk Hava Yolları, doğu ve iç bölgelerdeki olumsuz hava şartları nedeniyle yarın 61 seferin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu. THY İletişim Başkanı Yahya Üstün, “Yolcularımız, uçuş durumlarını ve bilet işlemlerine ilişkin seçenekleri https://turkishairlines.com ve mobil uygulamamız üzerinden takip edebilirler. Uçuş emniyeti önceliğimizdir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” dedi.

ULAŞIMDA DİKKAT ÇEKEN UYARI

Ayrıca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, önümüzdeki üç gün içinde gerçekleşmesi beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle sürücüleri mümkünse trafiğe çıkmamaları yönünde uyardı. Bakanlık, kış lastiği kullanımının yanı sıra yakıt kontrolü yapılmasını ve araçlarda zincir, takoz, çekme halatı gibi güvenlik ekipmanlarının hazır bulundurulmasını önerdi. Yapılan açıklamada, meteorolojik veriler ışığında özellikle Batı Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yoğun kar yağışı beklendiği belirtildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın Gözünden Düşen 3 Futbolcu

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Jota Silva ve Taylan Bulut'a forma şansı tanımıyor. İki oyuncunun, sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Yıl Sonu Enflasyon ve Dolar Beklentileri Yükseldi

Merkez Bankası'nın anketine göre yılsonu enflasyon beklentisi artarak yüzde 25,38 oldu; dolar/TL beklentisi ise 50,97 TL'ye düştü.

Galatasaray, Torreira İçin Yenileme Hamlesi Yapıyor

Galatasaray, sıcak gelişmeler yaşanan Lucas Torreira'nın geleceği hakkında net kararını açıkladı. Ayrılık iddiaları son buldu.

Sadettin Saran’dan Hakem Eleştirileri ve Genç Oyuncu Baskısı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, basın toplantısında hakem kararlarını ve Merkez Hakem Kurulu'nu sert bir dille eleştirerek, Galatasaray'ın haksız yere desteklendiğini iddia etti.

Otoyol ve Köprülerin Özelleştirilmesi Beklentisi Rededildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, otoyol ve köprülerin özelleştirilmesine dair iddiaları yalanlayarak, işletme haklarının devredilmesi üzerine çalışmaların sürdüğünü açıkladı.