Fırtına Nedeniyle Feribot Seferleri Durdu

FIRTINA SEFERLERİ ETKİLEDİ

Kuzey Ege Denizi’nde meydana gelen olumsuz hava koşulları, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu. Bugün Geyikli-Bozcaada hattında gerçekleştirilecek tüm seferler iptal edilerek yolculara alternatif ulaşım imkanı sunulmadı.

BÜYÜK İPTALLER GERÇEKLEŞTİ

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.’nin yaptığı duyuruya göre, Geyikli-Bozcaada hattındaki planlı tüm feribot seferleri hava şartları nedeniyle iptal edilirken, Kabatepe-Gökçeada hattında da bazı seferlerin yapılamayacağı bilgisi verildi. Kabatepe’den Gökçeada’ya düzenlenmesi beklenen 17.00 ve 21.00 seferleri ile Gökçeada’dan Kabatepe’ye yapılması planlanan 15.00 ve 19.00 seferleri de olumsuz hava şartlarından etkilenerek iptal edildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Yeni İnfaz Sistemi İçin Adım Atılıyor

Yeni infaz sistemi üzerinde alternatif yaptırımlar tartışılıyor. Yetkililer, planlanan düzenlemenin af yerine denetimli serbestlik olabileceğini açıkladı; eski mahkumların yeniden suç işleme oranı ise yüzde 45.

Paipa’dan Medellin’e Uçan Uçak Düştü: 6 Ölü

Kolombiya'da düşen bir uçakta ünlü şarkıcı Yeison Jimenez'in de aralarında bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti. Jimenez, kazadan 20 gün önce rüyasında benzer bir olayı anlattı.

Adana’da Tefecilik Operasyonunda Bir Gözaltı Gerçekleşti

Adana'da tefecilere karşı düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı; 59 banka ve kredi kartı ele geçirildi.

Soğuk Hava Dalgasıyla 51 Kentte Sarı Uyarı

Türkiye, Ukrayna kaynaklı yoğun kar ve soğuk hava koşullarıyla karşı karşıya. Meteoroloji, 51 ilde uyarıda bulunurken, İstanbul için kar yağışının başlangıç saati duyuruldu.

Tedesco: Guendouzi Transferi İçin Zamanlama Kritik

Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Teknik direktör Tedesco, zaferden dolayı mutluluk duyduklarını ve Guendouzi'nin performansını övdü.