Şanlıurfa Besi Organize Tarım Bölgesi’ne Dev Yatırım

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden Şanlıurfa Besi Organize Tarım Bölgesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Yumaklı, “Et üretiminin kalelerinden Şanlıurfa Besi Organize Tarım Bölgesi’nde, bu yılın ilk yarısında 150 besi işletmesi daha faaliyete geçecek.” açıklamasında bulundu.

ŞANLIURFA’YA BÜYÜK YATIRIM

Yumaklı, Şanlıurfa’ya gerçekleştirilen 2 milyar liralık dev yatırımın detaylarına da değinirken, “Et üretiminin kalelerinden Şanlıurfa Besi Organize Tarım Bölgesi’nde, bu yılın ilk yarısında 150 besi işletmesi daha faaliyete geçecek. Böylece toplamda 320 besi işletmesi, yıllık 36 bin ton kırmızı et üretimi ve 3 bin istihdam rakamına ulaşarak, bölgemizin kalkınmasına ve ülke ekonomimize güçlü katkı sağlanacak.” ifadesini kullanarak projelerin bölgeye katkısına vurgu yaptı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ORGANİZE TARIM BÖLGESİ

Ayrıca, 8 bin dekar alana kurulan Türkiye’nin en büyük organize tarım bölgesi olma özelliğine sahip olan bu yatırımın, bölgeye ve Şanlıurfa’ya hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bayburt’ta Karla Mücadele Çalışmaları Sürdürüyor

Kış koşullarının yoğunlaştığı Bayburt'ta, İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarını açık tutmak ve yolculukta sorun yaşayanlara yardım etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Manchester United Michael Carrick İle Sezon Sonuna Kadar Devam Edecek

Manchester United, Ruben Amorim ile sözleşmesini feshederek teknik direktörlük görevine Michael Carrick'ı atadığını açıkladı.

Bodrum FK’da Başkanlık Görevine Taner Ankara Atandı

Bodrum FK, sosyal medya üzerinden kulüp başkanlığını Taner Ankara'nın devraldığını açıkladı.

Hakan Fidan Suriye ve İran Üzerine Kritik Görüşmeler Yaptı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da ABD Büyükelçisi Tom Barrack ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile de telefon konuşması yaptı.

Okan Buruk’tan Fethiyespor Maç Sonu Transfer Değerlendirmesi

Okan Buruk, Fethiyespor karşılaşmasının ardından transfer gelişmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.