Çay Tüketiminde Doğu Ve Güneydoğu Dominasyonu

ÇAY TÜKETİMİ KÜLTÜREL BİR FENOMEN HALİNE GELDİ

Çay içimi, yalnızca bir içecek alışkanlığından çok daha fazlası olarak kültürel bir olgu oluşturuyor. Türkiye genelinde çay tüketimi ile ilgili en çok merak edilen şehirler ise öne çıkıyor.

Çayın köklerinin Karadeniz Bölgesi’nde yer almasına karşın, en yüksek tüketim oranı Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde görüldü. Son veriler, çayın en fazla tüketildiği şehirlerin Karadeniz Bölgesi’nden ziyade, bu iki bölgede yoğunlaştığını ortaya koyuyor.

EN ÇOK ÇAY TÜKETİLEN İLLER

20. KARS
19. ŞIRNAK
18. IĞDIR
17. BİNGÖL
16. KİLİS
15. ERZURUM
14. MALATYA
13. ELAZIĞ

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bitcoin Korku Ediyor: 90 Bin Doların Altında

Bitcoin, son 24 saatte yüzde 3,6 oranında değer kaybederek Aralık ayının başından bu yana en büyük günlük düşüşünü kaydetti.

İstanbul’da Kalaşnikoflu Saldırı: Burak Tunçel Hayatını Kaybetti

Kağıthane'de Burak Tunçel, aracında bekleyen iki saldırgan tarafından kalaşnikofla vuruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tunçel, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

ABD Hava Kuvvetleri F-15E Uçağını OrtaDoğu’ya Gönderdi

ABD Merkez Komutanlığı, F-15E Strike Eagle savaş uçağının Ortadoğu'da gizli bir üsse iniş yaptığını bildirdi.

Esat Yontunç Hakkında Yakalama Kararı Çıktı

Ünlü isimlere yönelik uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında, yurt dışında bulunan Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç'un yakalama kararı alındı.

MHP Başkanı Bahçeli Terörsüz Türkiye Vurgusu Yaptı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Nusaybin'de Türk bayrağının indirilmesini kınadı. Olayı “ağır bir provokasyon” olarak nitelendirip, DEM Parti’ye sorumluluk çağrısında bulundu.