Gümüşhane’de Kış Mücadelesi İçin Yoğun Çalışma

GÜMÜŞHANE’DE KIŞ AYLARI ZOR GEÇİYOR

Gümüşhane ilinde kış aylarının sert etkileri hissedilmeye başladı. Kentin yüksek rakımlı bölgelerinde, ulaşımın sağlanabilmesi adına Gümüşhane İl Özel İdaresi personeli yoğun bir şekilde çalışmalara başladı. Yoğun kar yağışının ardından harekete geçen karla mücadele ekipleri, iş makineleriyle birlikte kar birikintilerini aşarak kapalı yolları yeniden ulaşıma açıyor.

KAPANAN YOLLAR İÇİN YOĞUN MÜCADELE

Gerçekleştirilen çalışmalarda, kar kalınlığının bazı bölgelerde yer yer 1 metreyi aştığı belirtiliyor. Özellikle bazı köylerde birden fazla iş makinesiyle işler yürütülüyor. Kentin en yüksek rakıma sahip olan Demirören köyünde, 2 bin 170 metrede etkili olan yoğun yağış ve tipi yüzünden kapanan yol, kar kalınlığının fazla olması dolayısıyla greyder ve lastik tekerlekli yükleyici ile gece geç saatlere kadar süren çalışmalarla ulaşıma açıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Zincirleme Kaza: Yaya Geçidinde Aniden Fren Yaptı

Mersin'de, yayaya yol vermek isterken ani fren yapan bir sürücü, dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasına neden oldu. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Çamura Saplanan Karacanın Kurtarılması İçin Ekipler Seferber Oldu

Bozkurt ilçesinde bir karaca, uçurumdan düşüp çamura sürüklendi. Orman ekipleri, hayvanı kurtararak güvenli bir şekilde geri götürdü.

Aksaray’da Takla Atan Araçta 3 Yaralı

Aksaray'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil şarampole devrilerek kaza yaptı. Olayda 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Samsun’da Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Yaralı

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucunda 3 kişi yaralandı. Yaralıların durumu hakkında henüz detay verilmedi.

Kar Yağışı Nedeniyle Hasta İçin Ekipler Seferber Oldu

Sivas'ta Karalar köyünde hastalanan 58 yaşındaki bir adam, karla mücadele ekiplerinin yardımıyla sağlık ekiplerine güvenli bir şekilde ulaştırıldı.