Kaza Sonrası Kan İzleri Şüphenin Peşinde

KAZA, YUKARIMAHMUTLAR KÖYÜ YAKININDA GERÇEKLEŞTİ

Kırıkkale-Çorum D200 kara yolu üzerindeki Yukarımahmutlar köyü civarında bir trafik kazası gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, kimliği henüz tespit edilemeyen bir sürücü, Volkswagen model otomobiliyle C.Ü. idaresindeki tıra arka taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücü olayın ardından izini kaybettirdi.

SAĞLIK, POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Kazanın ardından olay yerine hızlıca sağlık, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Kazalı araçta bulunan bir yolcu, sürücünün kendisi olduğunu öne sürdü. Ancak trafik polisinin yaptığı inceleme, araçta kan izlerine rastlamasıyla kriz anını daha da karmaşık hale getirdi. Söz konusu şahsın vücudunda yara izlerinin bulunmaması, polisin şüphelerini artırırken, hastaneye gitmeyi reddetmesi de dikkatleri üzerine çekti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Sergen Yalçın: Futbolda Kolay Maç Olmaz

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Eyüpspor karşılaşması öncesinde takımın olumlu bir atmosferde olduğunu ifade ederek, galibiyete odaklandıklarını vurguladı.

Arktik’te Aşırı Hava Olayları Artıyor

Kuzey Kutup Bölgesi, iklim değişikliği nedeniyle geri dönüşü zor bir döneme girdi. Grönland, aşırı hava olaylarından en çok etkilenen bölgeler arasında bulunuyor.

Altın Fiyatları Rekor Kırdı Yatırımcılar Güvenli Liman Arıyor

Dünyadaki siyasi gerginlikler altın ve gümüş fiyatlarını artırdı. Altın, ons başına 5.110 dolarla tarihi zirveye ulaşırken, gümüş de 114 dolara yükseldi.

Suriye Ordusu’ndan PKK/YPG’ye Uzun Süreli Ateşkes Kararı

İsrail Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü SDG/PKK'yı "azınlık" olarak tanımlayarak, maruz kaldıkları baskı ve şiddetten dolayı destek açıklamalarında bulundu.

AB Rusya’dan Gaz İthalatını Aşamalı Olarak Sonlandırıyor

Avrupa Birliği, Rusya'dan doğal gaz ithalatını 2027 sonbaharına kadar sona erdirmeyi kararlaştırdı. Bu plan, enerji bağımsızlığını artırma hedefini destekliyor.