Antalya’daki Otobüs Kazasında 4 Gün Detayı Ortaya Çıktı

Tekirdağ-Antalya seferini gerçekleştiren Buzlu firmasına ait 26 ABG 022 plakalı yolcu otobüsü, geçtiğimiz gün Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra şarampole devrildi. Yaşanan kaza sonrasında 10 kişi yaşamını yitirirken, 20 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin 5’inin, Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Ölüm raporlarının ardından, yakınları tarafından teslim alınan Aslı Çevik (47) ve Resmiye Göktepe (62) cenazeleri Eskişehir’e, Seymen Çınar Sarı (12) cenazesi Manavgat’a, Sudem Çakmak (19) cenazesi Bilecik’e, Onur Yılmaz (21) cenazesi ise Antalya’nın Aksu ilçesine gönderildi.

YAKINLARINDAN DUYGULU ANLAR

Hayatını kaybedenlerin yakınları, sabahın erken saatlerinden itibaren adli tıp morgu önünde acı içinde bekleyişlerini sürdürdü. Bazı aile üyeleri, duygusal çöküntü geçirerek fenalık geçirdi.

SÜRÜCÜNÜN KISA SÜRELİ GÖREVİ

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren otobüs sürücüsü İzzet Karaağaç hakkında dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Karaağaç’ın, kazadan sadece 4 gün önce uzun yol şoförü olarak işe başladığı öğrenildi. Daha önce, memleketinde şehir içi ulaşımda otobüs şoförlüğü yaptığı bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fatih Ürek’in Hastane Açıklaması Spekülatif İddiaları Çürüttü

Fatih Ürek’in ölümü sonrası çıkan yasaklı madde iddiaları, kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Hastane, bu spekülasyonları resmi açıklama ile yalanladı.

Kayserispor’da Olağanüstü Genel Kurul Kararı Alındı

Kayserispor, Galatasaray'a 4-0'lık talihsiz yenilginin ardından olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı. Takım, krizi aşmak için yeni bir yol haritası belirleyecek.

Netanyahu İran’a Yönelik Sert Tehditlerde Bulundu

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD ve İran arasındaki krizde gerilimin devam edip etmeyeceğini sorgularken, İran yönetimini "dayanılmaz sonuçlarla" uyardı.

Fenerbahçe’de Kante Transferi Krizi Tırmanıyor

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da Fenerbahçe'nin rekabet gücünü artırmasına itiraz ederek "Oynamıyorum" diyerek krize neden oldu. Bunun üzerine Suudi Yatırım Fonu, transferleri durdurdu.

Roma’nın Trevi Çeşmesi’nde Giriş Ücreti Uygulaması Başladı

Roma'daki Trevi Çeşmesi'ni ziyaret eden turistler, 2 euro ödeme zorunluluğuyla karşılaşacak. Ancak, şehirde yaşayanlar bu ücretin dışındadır.