Adnan Oktar: Biz enayi miyiz?

Geçtiğimiz günlerde 5 ilde gerçekleştirilen operasyonlarla gözaltına alınan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 31 ayrı suçlamayla tutuklanan Adnan Oktar ile ilgili yeni gelişemeler yaşandı.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında müştekilerin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Soruşturma dosyasında bir müşteki, Oktar'ın 'Biz keriz miyiz ya değerli vaktimizi orada geçireceğiz? Ne gerek var askere gitmeye' dediğini söyledi.

Yeni Şafak'tan Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, Oktar’ın vatani görevini yapmak isteyen örgüt mensuplarına askerlik yapmamaları yönünde verdiği ifadeler ortaya çıktı.
Soruşturma kapsamında ifade veren Ü.K., E.E., Ö.M. ve Y.S.E. isimli müştekiler, Oktar’ın zorunlu askerliğe bakış açısıyla ilgili bilgiler verdi.

Soruşturma dosyasında ifadesi bulunan müştekilerden Ü.K., Oktar’ın örgüt üyesi erkeklerden hiçbirisinin askere gitmesini istemediğini, askerlik vakti gelenleri yurtdışına göndererek orada çalışıyormuş gibi gösterdiğini anlattı.

Oktar'ın 'Biz keriz miyiz ya değerli vaktimizi orada geçireceğiz? Ne gerek var askere gitmeye' dediğini söyleyen Ü.K., "Örgütte hiç kimse askerlik yapmamıştır. Örgüte gelmeden önce askerlik yapmış çok az kişi vardır. Beni de askerlik vaktim geldiğinde Dubai’ye yolladı ve örgüt üyesi C.Y.’nin şirketinde çalışıyormuş gibi göstertti" dedi.

Konuyla ilgili ifade veren bir diğer müşteki Y.S.E. de kendilerini sürekli askerlikten soğutan Adnan Oktar'ın "Lan enayi misiniz. Siz bana burada lazımsınız" dediğini öne sürdü.

TRT

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş, Antalyaspor’u 4-2 Yenerek Oh’u Öne Çıkardı

Beşiktaşlı santrfor Hyeon-gyu Oh, Antalyaspor karşısında kaydettiği gollerle Süper Lig'de toplamda altı gole ulaştı.

Sergen Yalçın Maç Sonrası Taraftara Destek Çağrısı Yaptı

Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, Antalyaspor karşılaşmasının ardından taraftarlarından sabırlı olmalarını istedi ve hedeflerinin onları mutlu etmek olduğunu belirtti.

Beşiktaş Kulübü 2026 Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleşiyor

Beşiktaş Kulübü'nün 30 Kasım 2025 itibarıyla borcu 24 milyar 362 milyon lira olarak kayıt altına alındı.

Teknik Direktör Fatih Tekke’den Penaltı Üzerine Değerlendirme

Trabzonspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Alanyaspor ile 1-1 berabere biten maç sonrası, rakiplerinin penaltısını yorumladı. Maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor Paul Onuachu Sakatlığı İle Sarsıldı

Trabzonspor, antrenmanda sakatlanan Paul Onuachu'yu Alanyaspor maçı kadrosundan çıkardı. Oyuncunun durumu merakla takip ediliyor.