Adnan Öztürk aday olmaktan vazgeçti!

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi Adnan Öztürk, Sarı-Kırmızılı camianın gündemine bomba gibi düşecek bir karar aldı.

Başkan adayı olduğunu resmen açıklayan ve geçtiğimiz mali kongrede bunu üyelere ilan eden Adnan Öztürk, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini de resmen açıkladı. Adnan Öztürk bir süredir yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle başkanlık yarışından çekildiğini açıkladı:

"Aralık ayında yaşadığım sağlık sorunumun verdiği rahatsızlık ve geçici bir süre tedavi görme gereği, doktorumun ısrarlı tavsiyesi sonucunda, Mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurulda, bu dönem için Başkanlığa aday olamayacağımı üzülerek bildirmek zorundayım. Tüm adaylara ve ekiplerine başarılar diler, her zaman Galatasaray'ın her kurumunun, arkadaşlarımızla ve projelerimizle hizmetinde olacağımızın bilinmesini isterim."

Bu açıklamayı yapan Adnan Öztürk, geçtiğimiz Aralık ayı sonunda geçirdiği iç kulaktaki denge problemi yaratan meniere hastalığı dolayısıyla hastanede bir süre tedavi görmüştü. Bu hastalığın oluşumunda stresin çok et

LİGTV

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bakan Yusuf Tekin’den Ara Tatil Üzerine Değerlendirme

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatilin kaldırılmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, öğretmenlerin seminer dönemini çevrimiçi geçireceğini açıkladı. Karar daha sonra duyurulacak.

İlber Ortaylı Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor

İlber Ortaylı'nın ailesi, sosyal medya üzerinden ünlü akademisyenin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin Hürriyet Vurgusunu Tekrar Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tehditlere karşı Türkiye'nin kararlılığını vurgulayarak, ülkenin topraklarına göz dikenlere karşı sert bir tutum sergileyeceklerini belirtti.

Erdoğan’dan Emeklilere Bayram İkramiyesi Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyelerinin bayramdan önce yatırılacağını ve emekli maaşlarının Mart'ın 14'ünden itibaren öne alınarak ödeneceğini duyurdu.

Hürmüz Boğazı’ndaki Aksaklıklar Petrol İhraçlarını Etkiliyor

Hürmüz Boğazı, dünya ham petrolünün üçte birini taşırken, boğazın kapanması en çok petrol bağımlısı ülkeleri olumsuz etkiliyor. Olası sonuçlar üzerine detaylı analizler yapılıyor.