Ahmet Davutoğlu: Astsubayımızı getirdik!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kilis’te IŞİD'e katılmak için yapılan kaçak geçişleri engellemek isterken sınırı geçtikten sonra bir daha kendisinden 5 gündür haber alınamayan Kilis Öncü Hudut Karakol Komutanlığı'nda görevli astsubay Özgür Ö. 'nün Türkiye'ye getirildiğini açıkladı.

Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Suriye sınırında kaçakçılara karşı görev yaparken alıkonulan astsubayımızı az önce ülkemize getirdik." dedi.

Davutoğlu, kayıp astsubayın MİT'in başarılı bir operasyonuyla kurtarıldığının altını çizdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İran’da Depolara Saldırı Sonrası Toksik Yağmur Uyarısı

Enerji altyapısını hedef alan ABD ve İsrail'in saldırıları, İran'da dokuzuncu gününe girdi; Tahran ve çevresindeki yakıt depoları ciddi şekilde zarar gördü.

Dron Saldırısında Hayatını Kaybeden Askerler Anıldı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik saldırıların ardından hayatını kaybeden askerlerin cenaze törenine katılarak, ulusun yasını paylaştı.

Göztepe Son 5 Maçta Galibiyet Hasreti Çekiyor

Göztepe, Süper Lig'in 25. haftasına 42 puanla başlarken, son 5 maçında galibiyet almayı başaramadı.

İsrail: Hamaney’in Halefine Açık Hedefimiz Var

ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları 9. gününe ulaşırken, İsrail yetkilileri Hamaney'in haleflerini hedef aldıklarını açıkladı. Olaylarla ilgili anlık güncellemeler sürüyor.

Trenlerde Ek Seferlerle Kapasite Artışı Sağlanacak

Ramazan Bayramı dolayısıyla trenlerde ek seferler ve kapasite artırımı uygulanacak. Yolcuların rahat bir yolculuk yapması hedefleniyor.