Akşener, istifa eden Özkan’ı sosyal medyada engelledi

İYİ Parti içindeki istifa dalgası devam ederken, eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’ın istifasının ardından Genel Başkan Meral Akşener’in sosyal medya hamlesi gündeme bomba gibi düştü. Akşener, parti üyesi Özkan’ı önce takipten çıktı, ardından ise engelledi.

Özkan’ın İYİ Parti’nin yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapmamasını eleştirmesi sonrasında Genel Başkan Akşener’in istifasını talep etmesi, parti içindeki gerilimi artırmıştı. Bu çekişmenin bir yansıması olarak Akşener, sosyal medya hesabından Özkan’ı takipten çıkarak daha sonra engelledi.

Sosyal medya üzerinden yaşanan bu diyalog, partinin içindeki çatışmanın kamuoyuna yansımasının bir örneği olarak değerlendiriliyor. Özkan, Akşener’in kendisini engellediğini fark eder etmez yaptığı açıklamada, “Ben sade bir halkım. Ne bir saygısızlık ettim ne kötü bir söz söyledim. Sayın Akşener önce takipten çıktı, sonra engelledi. Canı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin içindeki istifa süreci ve bu süreçte yaşanan sosyal medya gerilimi, parti içindeki politik çekişmelerin bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Özellikle seçim stratejileri üzerindeki anlaşmazlıkların yansımaları olarak değerlendirilen bu gelişmeler, parti içindeki birlik ve beraberliği sarsma potansiyeli taşıyor. İlerleyen günlerde parti içindeki gelişmelerin nasıl bir seyir izleyeceği ise merakla bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İngiltere’de Epstein Krizi Genişliyor: İstifa Süreci Başladı

İngiltere Başbakanlık Genel Sekreteri Morgan McSweeney, Peter Mandelson'un Epstein ile olan bağlantıları nedeniyle Washington Büyükelçisi olarak atanmasını önerdikten sonra istifa etti.

Alperen Şengün NBA All-Star Kadrosuna Dahil Oldu

Alperen Şengün, basketbol dünyasında önemli bir başarıya imza atarak NBA All Star takımına seçildi.

Müzakere Sürecine Dair Açıklamalar Sürüyor

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin müzakerelere yaklaşımından endişe duyduğunu belirtti. Müzakerenin tek seçenek olduğunu vurgularken, ABD saldırılarının İran'ı sindiremediğini söyledi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın Yeni Başkanı İsmet Dalcı

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanlığı'na İsmet Dalcı seçilirken, Eyüp Aksu'nun uzun süre devam eden dönemi sona erdi ve Aksu ibra edilmedi.

Fenerbahçe Talisca ile Sözleşme Uzatma Müjdesi Verdi

Fenerbahçe, futbolcu Talisca ile iki yıllık bir sözleşme yenilediğini duyurdu.