Altaylı, Ortaylı İçin Dua Ve İyi Dilek İstedi

Gazeteci Altaylı, köşesinde yakın arkadaşı tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın sağlık durumu hakkında önemli bilgileri paylaştı. Ortaylı’nın sağlık durumunun ciddi olduğunu ifade eden Altaylı, okuyucularından dua ve iyi dilek bekledi: “Sevgili okurlar, canımın parçası, çok sevgili dostum, hepinizin, hepimizin çok sevdiği İlber Ortaylı hocamız birkaç gündür çok ciddi sağlık sorunları ile mücadele ediyor. Eğer inanıyorsanız dualarınızı, inanmıyorsanız iyi dileklerinizi kendisinden esirgemeyin.”

SON GELİŞMELER

Tarihçi Prof. Dr. Ortaylı, en son 15 Şubat tarihinde bir ameliyata alınarak sevenlerini endişelendirmişti. Başarılı bir operasyon geçiren Ortaylı, kendisini kurtaran sağlık çalışanı kadınlara teşekkürü de ihmal etmemişti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Hataylı TIR Şoförü Hüseyin Fırat’ın Acı Kaybı

İran'da İsrail füzesiyle yaralanan TIR şoförü Hüseyin Fırat, tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. Fırat, 29 yaşındaydı.

Japonya Sosyal Medya Düzenlemelerine Katıldı

Instagram, Japonya'daki genç kullanıcılarının intihar, kendine zarar verme ve uyuşturucu aramalarını ailelerine bildireceğini açıkladı. 13-17 yaş arası çocukların güvenliğini hedefliyor.

Hürmüz Boğazı’nda Savaşın Etkileri Artarak Devam Ediyor

Hürmüz Boğazı'nda İran'ın mayın tehdidi altında, ABD Donanması bölgedeki coğrafi kısıtlamalar nedeniyle etkin hareket edemiyor. Bu durum, bölgedeki güvenlik endişelerini artırıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İftar Programında Barış Vurgusu Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'daki savaşla ilgili Türkiye'nin barış yanlısı tutumunu vurgulayarak diplomatik çabalarını sürdüreceklerini ifade etti.

İsviçre Tahran Büyükelçiliğini Geçici Olarak Kapatma Kararı Aldı

İsviçre, İran'ın başkenti Tahran'daki büyükelçiliğini, ABD ve İsrail'in saldırıları nedeniyle güvenlik endişeleriyle geçici olarak kapatma kararı aldı.