Ankara’da Gıda Zehirlenmesi Soruşturmasında 4 Gözaltı

Ankara’da gıda zehirlenmesi şüphesi: 4 gözaltı

Ankara’da gıda zehirlenmesi belirtileriyle hastanelere başvuran 153 kişiyle ilgili olarak başlatılan soruşturmada, 4 kişi gözaltına alındı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı ilçelerde bulantı ve kusma şikayetiyle 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarların ardından soruşturma sürecini resmi olarak başlattı. Bu süreçte, yemek şirketinin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Tedavi süreçleri devam ediyor

Gözaltına alınan şüphelilerin yanı sıra, çeşitli sağlık kuruluşlarında tedavi gören 153 kişiden yaklaşık 50’sinin taburcu olduğu, hayati tehlikeleri bulunmadığı ve diğer hastaların ise gözlem altında tutulmaya devam ettiği bildirildi. Yapılan araştırmalar sonucunda, vatandaşların bir yemek firmasından almış oldukları tavuk döner menüsünü tüketmeleri ve bu menünün gıda zehirlenmesi semptomlarıyla örtüşen bulgular gösterdiği tespit edildi. İlgili firmadan örnekler alınarak incelemelere devam edildiği öğrenildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.