Arena’da en ucuz bilet 150 TL olarak açıklandı

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 31. haftada sahasında konuk edeceği Kayserispor maçının bilet fiyatlarına taraftardan tepki geldi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor ile Vodafone Arena’da oynayacağı karşılaşmanın biletleri, 25 Nisan Pazartesi saat 12:00 itibariyle satışa çıkacağını açıkladı. En ucuz biletin 150 TL olması taraftarları kızdırdı.

Siyah Beyazlı taraftarlar sosyal medyada bilet fiyatlarına isyan etti.

Kayserispor Maçı Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 530 TL
2. Kategori – 460 TL
3. Kategori – 430 TL
4. Kategori – 375 TL
5. Kategori – 300 TL
6. Kategori – 280 TL
7. Kategori – 160 TL
8. Kategori – 150 TL
Batı Vıp Tribün – 1.100 TL
1903 Vıp Tribün – 1.150 TL

Siyah Beyazlı taraftarlar sosyal medyada 3'lü bilet alanın karlı olduğunu dile getirdi. Vodafone Arena'nın açılışında Bursaspor maçı bilet fiyatlarının daha düşük olduğuna dikkat çekti. (Arena'daki Bursaspor maçında en ucuz bilet 110 TL idi…)

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD Askerlerine Suriye’de Yapılan Saldırıda Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Suriye'de DEAŞ militanının saldırısında 2 ABD askeri ve 1 sivil hayatını kaybetti. Başkan Trump, saldırıya sert yanıt verileceğini duyurdu.

TBMM’de Enerji Bütçesi Görüşmeleri Başladı

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Diyarbakır'da yatay sondajla önemli kaya petrolü rezervi keşfettiklerini ve bu yöntemin bölgede yeni üretim fırsatları sunacağını belirtti.

Rıdvan Dilmen Açıklama Yaptı Galatasaray’ın Başarısında

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçı analiz ederken Icardi hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Salah Geri Dönüş Yaptı ve Rekor Kırdı

Liverpool, Premier Lig’in 16. haftasında Brighton'ı 2-0 mağlup etti. Mohamed Salah, yedekten geldiği maçta ikinci golün asistini yaptı. Ferdi Kadıoğlu ise 90 dakika sahada kaldı.

Galatasaray Antalya’da Fırtınayı Esti

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u 4-1 yenerek puanını 39'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.