Barcelona’da Genç Yetenek Şoku: PSG’ye Geçti

Barcelona’da büyük şok: 18 yaşındaki genç yetenek Paris Saint-Germain’e gidiyor!

BARCELONA’DA KAÇIŞ İDDİASI

Katalan futbol camiasında 18 yaşındaki Dro Fernandez’in Paris Saint-Germain’e transfer olacağı haberi gündemi sarstı. Bu sezon A takıma yükseltilen ve hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi’nde görev alması beklenen Fernandez, “Lamine Yamal’ın orta saha hali” olarak adlandırılıyor ve “Yeni Iniesta” gibi büyük bir potansiyele sahip olarak görülüyordu. Ancak genç yetenek, Barcelona’da yeterince süre bulamayacağı ve kendisini geliştiremeyeceği düşüncesiyle ayrılma kararı aldı.

TRANSFER YARIŞI KIZIŞTI

Fernandez’in bu kararının ardından Chelsea, Manchester City ve PSG transfer için devreye girdi. Fransız kulübü, teknik direktör Luis Enrique’nin etkisini kullanarak bu transferi sonuçlandırmayı başardı. 18 yaşındaki oyuncu, 6 milyon Euro’luk fesih maddesini kullanarak PSG’ye geçeceğini kulüp yönetimine bildirdi. Bu gelişmenin basına sızmasının ardından Katalan spor basını, oyuncunun bedavaya kaybedilişi nedeniyle yönetimi ağır bir dille eleştirdi.

FLICK’TEN AÇIKLAMALAR

Tüm bu olaylarla ilgili Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, İspanyol basınına önemli açıklamalarda bulundu. Flick, “Bir teknik direktör olarak amacımız oyunculara güven vermektir. Onların gelişmesi için onlara inanmaya çalışırız. Çevrelerinde etkileyebilecek insanlar olduğunu biliyorum, ama bunu geçmişte kalmasını istiyorum” dedi. Ayrıca, “Eğer Dro başka bir karar alırsa, o zaman durumu değerlendiririz. Şimdi bu zaman değil. Futbol dünyasında bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. Görüşlerimiz farklı olabilir, ama bu oyuncular yetişkin ve sık sık etraflarında onları etkileyen insanlar var” şeklinde ifade etti.

Flick, genç oyuncularla ilgili olarak “Dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar ve süre almak kolay değil. Her antrenmandan sonra daha iyi hale geliyorsunuz. Süreç bu. Bir oyuncu eğer işini iyi yaparsa ve bu hak ediyorsa oynar” sözleriyle durumun karmaşıklığını aktardı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.