Başakşehir’de Camide Şüpheli Ölüm Olayı

Olay, akşam saatlerinde Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi’nde bulunan bir camide meydana geldi. İddialara göre, Niyazi Bodur isimli şahıs, arızalı aracını onarmak amacıyla sanayi sitesine geldi. Namaz kılmak üzere camiye giren Bodur’dan bir süre haber alınamaması dikkat çekti.

KAPI AÇILMAYINCA EKİPLER ÇAĞRILDI

Camideki tuvaletleri kontrol eden görevli, Bodur’un girdiği tuvaletin kapısını açamayınca şüphelenmeye başladı. Kapıya vurmasına rağmen içeriden bir yanıt alamayan görevli, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine camiye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

CESETLE KARŞILAŞILDI

İtfaiye ekipleri kapıyı açtıktan sonra sağlık görevlileri, Niyazi Bodur’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri cami ve çevresinde güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri tuvalette detaylı bir çalışma gerçekleştirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bodur’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayın doğal bir ölüm mü yoksa başka bir sebepten mi meydana geldiği, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. Polis, olayla ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı. Sanayi sitesi içinde yaşanan bu olay, çevredeki esnaf ve vatandaşlar arasında kısa süreli bir paniğe sebep oldu. Kamuoyu, adli tıp raporundan çıkacak sonucu merakla bekliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yolculuk Yapacaklara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı'nda yola çıkacaklar için uyarıda bulundu ve güvenli sürüş hatırlatmaları yaptı.

İstanbul’da Bayram Tatili Sağanak Yağışla Geçecek

Bayram tatilinde İstanbul'da yağışlı hava bekleniyor. Güney Marmara için de kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı. Vatandaşların olumsuz durumlara karşı dikkatli olmaları önerildi.

Samsunspor Avrupa’dan Elendi: Rayo Vallecano İleri Gitti

Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Rayo Vallecano'yu 1-0 yense de, ilk maçtaki 3-1'lik mağlubiyet nedeniyle elendi.

Trump’ın Netanyahu’ya Savaş Uyarısı Gündemde

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, İran'daki gaz tesisine yönelik saldırıda bulunan İsrail Başbakanı Netanyahu'yu petrol sahalarını hedef almaması konusunda uyardığını ifade etti.

Beşiktaş Kasımpaşa’yı Dolmabahçe’de Yendi

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.