Başbakan Davutoğlu Maceristan’a gidiyor

Başbakan Davutoğlu, gece saatlerinde geleceği başkent Budapeşte'de, yarın Macaristan Cumnurbaşkanı Janos Ader ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ikili görüşmelerde bulunacak.

İşadamlarının katılımıyla düzenlenecek İş Forumu'na iştirak edecek olan Davutoğlu, Kahramanlar Meydanı'nda çelenk bırakma törenine katılacak, ardından Galiçya Şehitliği'ni ziyaret edecek.

Ziyaret kapsamında, mutabakata varılacak bazı anlaşmaların da imzalanması öngörülüyor.

Öte yandan, Başbakan Davutoğlu'nun Macaristan ziyareti dolayısıyla başkent Budapeşte'de bir dizi hazırlık yapıldı.

Budapeşte'nin sembolü olarak kabul edilen, Tuna Nehri üzerine kurulu tarihi Zincirli Köprü'ye Türk ve Macar bayrakları asıldı.

Başbakan Davutoğlu'nun Budapeşte merkezinde kullanacağı güzergah üzerinde yer alan Zincirli Köprü, kentin en yoğun yaya ve araç trafiğinin olduğu bölgede bulunuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Yeni Dönem: Müşteri Deneyiminde İnsan ve Teknoloji Dengesi

Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Teknolojileri Derneği, müşteri deneyimi alanındaki emek ve bilgi birikimini ön plana çıkarmak için yeni bir kampanya başlattı.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanı Görevden Alındı

Konyaspor-Fenerbahçe maçında stadyum üzerindeki askeri uçuşlar sonrası Tümgeneral Mete Kuş görevden alındı. Milli Savunma Bakanlığı, disiplinin önemini vurguladı.

Tümgeneral Mete Kuş Görevden Alındı Açıklama Geldi

Konyaspor–Fenerbahçe maçındaki helikopter ve F-16 uçuşları sonrası Tümgeneral Mete Kuş'un görevden alındığı açıklandı. Disiplinin önemi vurgulandı.

mRNA Aşı Teknolojisi Kanser Tedavisinde Yeni Umutlar Sunuyor

Yeni bir araştırma, mRNA kanser aşılarının etkinliğini artıran ve tümörlere karşı gizli bir bağışıklık mekanizmasını harekete geçiren bir hücre yolunu ortaya çıkardı.

Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig İle Yan Yana

Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'deki son maçında Iğdır FK'ya karşı galip gelirse, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselebilecek.