Bayram İkramiyeleri İçin Artış Beklentisi Yükseliyor

En düşük emekli maaşına yönelik yapılan düzenlemenin ardından gündemde dikkat çeken bir diğer konu ‘bayram ikramiyeleri’ oldu. İlk kez 2018 yılında ödenmeye başlanan bu ikramiyelerdeki olası artış, emekliler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Edinilen bilgilere göre, Ramazan ve Kurban Bayramları’nda yapılacak ikramiyelerin 1.000 TL ya da 1.500 TL artırılarak 5.000 TL ile 5.500 TL arasına çıkarılabileceği yönünde kulislerde konuşmalar sürüyor.

BAYRAM İKRAMİYESİ TAHMİNLERİ

Bununla birlikte, bayram ikramiyesinin 5.000 TL olarak belirlenmesi olasılığının daha fazla olduğu belirtiliyor.

BAYRAM İKRAMİYESİ HAFTALIK LİSTE

Bayram ikramiyesinden faydalanacak olanlar arasında şunlar bulunuyor:

-SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri,
-Malullük, vazife malullüğü, yaşlılık ve ölüm aylığı alanlar,
-Şehit yakınları ve gaziler,
-Güvenlik korucuları, terörden etkilenen siviller ve şampiyon sporcular,
-Sürekli iş göremezlik geliri ile ölüm aylığı alan kişiler.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray Rakiplerinin Sonuçlarıyla Sırasını Yükseltti

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile karşılaşmadan önce rakiplerinin beklenmedik sonuçları sayesinde sıralamada yükselme fırsatı buldu. Sarı-kırmızılı ekip, zorlu mücadeleye odaklanıyor.

Çay Tüketiminde Doğu Ve Güneydoğu Dominasyonu

Türkiye'de yemeklerin vazgeçilmezi çay, hem ana yemeklerin yanında hem de tatlılarla tercih ediliyor.

Togg Yeni Modeliyle Uygun Fiyat Stratejisini Açıkladı

Togg'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 2027'de uygun fiyatlı T6 modelinin piyasaya sürüleceğini ve böylece üretim miktarını artırmayı amaçladıklarını duyurdu.

Netanyahu’dan Trump’ın Barış Kurulu Davetine Onay

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Gazze'deki 'Barış Kurulu' projesine katılma teklifini kabul etti.

Adana’daki Restoran Sahibinin İntikam Cinayeti Aydınlatıldı

Adana'da bir restoran sahibi, intikam amaçlı cinayete kurban gitti. Tetikçi, suçlamaları kabul ederek "Yapmam gerekiyordu, yaptım." ifadesini kullandı.