‘Bekle geleceğim kızım’

İzmir'in Küçükyalı semtinde önceki gün boğazı kesilerek öldürülen 20 yaşındaki Emine A'nın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verilirdi.

Yakınları tarafından Eşrefpaşa Nur Kamer Camisi'ne getirilen tabuta, genç kızın güllerle süslenmiş fotoğrafı ile üzerinde ''Gelinliğini giydiremedim, doyamadım sana kızım. Gurur duyuyorum seninle, bekle geleceğim. Annen-kardeşin'' yazan çiçek bırakıldı.

Emine A'nın tabutunun başında, kardeşi Yonca A, annesi Türkan A. ve diğer yakınları gözyaşı döktü. Anne Türkan A, cinayet zanlısı olarak aranan kocası H.A'ya, ''Katil, cani, nasıl kıydın?'' diyerek öfkesini dile getirdi.

Emine A'nın cenazesi daha sonra kılınan namazın ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yakınları, genç kızın ''taciz iddiasını geri çekmesi için'' babası H.A'nın yanı sıra, kardeşleri G.A. ve D.A'nın da baskı yaptığını, kızın şikayeti üzerine mahkemenin iki kardeşe ''evden uzaklaştırma cezası'' verdiğini iddia etti.

Diğer yandan, İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, boğazındaki kesiğin yanı sıra Emine A'nın vücudunda da bıçak yaralarının bulunduğu belirlendi.

-OLAY-

İzmir'in Küçükyalı semtinde önceki gün bir apartmanın 2. katındaki evde Emine A. (20) boğazının kesilmesi sonucu ölü olarak bulunmuş, annesi Türkan A, kocası H.A'yı elbiseleri kanlı şekilde apartmandan çıkarken gördüğünü, eve girdiğinde de kızının cesediyle karşılaştığını söylemişti.

Polisin araştırmasında, öldürülen Emine A'nın bir süre önce babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla polise başvurduğu, şikayetini geri alması için babasının tehdit etmesi üzerine yaklaşık 2 ay önce evden kaçtığı ve cinayetten 1 gün önce de eve geri döndüğü belirlenmişti.

Olay sırasında evde bulundukları belirlenen Emine A'nın erkek kardeşleri G.A. (18) ile D.A. (16), ''cinayete tanık olup engellemedikleri'' iddiasıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Burak Yılmaz’dan Basın Toplantısında Sıcak Açıklamalar

Gaziantep FK'nın teknik direktörü Burak Yılmaz, Karagümrük maçı sonrası görüşlerini ifade etti. Takım ve maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadınlar Günü Mesajında Vurguladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak önemli bir mesaj paylaştı.

İstanbul Erkek Lisesi’nde Yöneticilere Disiplin Cezası Verildi

İstanbul Erkek Lisesi'nde meydana gelen öğrenci kavgası sonrası okul yöneticileri görevden alındı ve başka okullara öğretmen olarak atandı.

Kabine Toplantısında Ortadoğu Gelişmeleri Ele Alınıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Beştepe'de kabine toplantısı gerçekleştirecek. Toplantının ana gündem maddesi Ortadoğu'daki savaş olacak.

Galatasaray Liverpool Maçının Hakemi Belli Oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki ilk maçında Liverpool ile karşılaşacak. Maçta İspanyol hakem Jesus Gil Manzano görev alacak.