Nou Camp’taki karşılaşmada Alman temsilcisi, Lionel Messi’nin üç dakikada attığı iki golle yıkıldı. Barcelona tam kadro ile mücadeleye çıktı. Bayern Münih, Robben ve Ribery’nin yokluğunu hücum yollarında çok aradı. Maça her iki takım da dengeli başladı. Neuer, yaptığı kritik kurtarışlarla ilk yarının golsüz kapanmasını sağladı. İkinci yarıda Barcelona, seyircisinin de desteğiyle Bayern kalesine yüklendi. 77’de Lionel Messi, şık bir vuruşla Barça’yı 1-0 öne geçirdi. 80. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Messi, Boateng’i müthiş bir çalımla geçti ve topu ağlara gönderdi: 2-0. Uzatma dakikalarında Neymar, kaleci Neuer’le karşı karşıya kaldığı anda vurdu ve skoru tayin etti: 3-0. Bu maçın rövanşı 12 Mayıs’ta Münih’te Allianz Arena’da oynanacak.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Gündem
Lionel Messi Yeni Bir Dönem Başlatıyor: UE Cornella’yı Satın Aldı
Inter Miami'nin ünlü futbolcusu Lionel Messi'nin İspanyol kulübü UE Cornella'yı satın alacağı öne sürüldü.
Gündem
Bernardo Silva Manchester City’den Ayrılacak
Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıl boyunca mücadele ettiği Manchester City'den sezon sonunda ayrılma kararını açıkladı.
Gündem
Pırlanta Kaçakçılığına Operasyon: 80 Karat Yakalandı
Kapalıçarşı'da, 3 milyon dolarlık değere sahip 80 karat pırlanta kaçak olarak ele geçirildi. Olay, Endonezya'dan getirilen değerli taşlarla ilgili gerçekleşti.
Gündem
Lynqor BAE’de Yapay Zekâ Destekli Modelini Tanıttı
MENA bölgesinde pazarlama harcamaları artarken, karmaşık yapılar sorun yaratıyor. Lynqor, BAE'de yapay zeka destekli çözümünü tanıtarak bu sorunu ele almayı hedefliyor.
Gündem
İstanbul Kırtasiye Fuarı Yeniden Sektörü Buluşturuyor
İstanbul Kırtasiye Fuarı'nın 32. edisyonu, T.C. Ticaret Bakanlığı ve İstanbul Ticaret Odası'nın katılımıyla açıldı. Etkinlik, Tüm Kırtasiyeciler Derneği'nin organizasyonunda gerçekleştiriliyor.