Bergüzar Korel, AI Görseline Tepki Verdi

BERGÜZAR KOREL’DEN YAPAY ZEKAYA REAKSİYON

Annesi Ankara’da bulunan Bergüzar Korel, sosyal medyada yayınlanan bir yapay zeka görseli hakkında sert eleştirilerde bulundu. Korel, bu görselin yayımlanmasının ardından ailesi ve arkadaşlarının büyük bir endişe içine girdiğini belirtti. 42 yaşındaki oyuncu, “Günlerdir bir AI haberinin kabusunu yaşıyoruz ailecek. Tıklanma uğruna çoluğum çocuğum, aile büyüklerim düşünülmeden, hiç üşenmeden bir görsel hazırlanmış, hastane yatağındayım. Ya siz nasıl mahluklarsınız?” dedi.

KOREL’İN DUYGULARI ORTAYA ÇIKTI

Kral Kaybederse dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç ile evli olan Bergüzar Korel, sözlerine devam ederek, “Bu hastalıkla gerçekten boğuşan insanların duygularıyla ayrı, bizim duygularımızla ayrı oynuyorsunuz. Hiç mi düşünmüyorsunuz bizim de bir ailemiz olduğunu… Vallahi tükettiniz bizi, delirttiniz ya gerçekten.” ifadelerini kullandı.

Üç çocuğu olan Korel, Ali, Han ve Leyla adındaki çocuklarıyla birlikte keyifli anlarını sosyal medyada zaman zaman paylaştığı halde, özel hayatını daha gizli yaşamayı tercih ediyor.

ÖNEMLİ

Finans Piyasaları Trump’ı Bekliyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın ek gümrük tarifeleriyle ilgili alacağı yeni kararların piyasalarda yaratacağı etki merak konusu oldu.

Samsun’da Çocuk Havuzda Düştü

Samsun'da 4 yaşındaki bir çocuk, site havuzunun çevresinde akülü oyuncak arabasıyla gezerken dengesini kaybedip havuza düştü ve durumu kritik.

Daha Fazlası!