Beşiktaş Başkanı Orman’dan stat esprisi

Fulya'daki Şan Ökten Tesisleri'nde Valmiera Glass ile yapılan  sponsorluk anlaşması imza töreninde Liverpool maçındaki yaşadığı duygular ve  Vodafone Arena'nın son durumuyla ilgili bilgiler veren Orman, "Beşiktaş  başkanlığı zor bir görev. Bütün camianın yükü omuzlarınızda. Yendiği zaman herkes  mutlu oluyor. Kötü sonuç olduğu zaman herkes bana dönüyor. Sahada benim  oynadığımı, benim kafaya çıktığımı, topu benim kurtardığımı zannediyorlar" dedi.

Liverpool maçında sık sık dışarı çıkmasının nedenine açıklık getiren  Orman, "Sayın 11. Cumhurbaşkanı yanımızdaydı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu  vardı. Şeref tribününde olduğumuz için rakip takım yanımızdaydı. Belli nezaket  içinde oturuyorsunuz. Ben de taraftarım. Herkes ayağa kalkıp otururken çakılı maç  izlemek durumunda kalıyoruz. Çıkıp biraz hava alıp kendime gelmeye çalışıyordum.  Çok önemli gündü" şeklinde konuştu.

"Stat 200 bin kişilik olsaydı yine doldururduk"

Türkiye'nin önemli bir ülke olduğunu ve İstanbul'un da en güzel  şehirlerden biri özelliğini taşıdığını anlatan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş da 112 yıllık önemli bir kulüptür. İnanılmaz coşkulu bir  taraftarımız var. Beşiktaş'ın bütçeleri 250 milyon dolar civarlarına gelecek. Bu  kadar güzel ülkede, bu kadar güzel statta Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kupasını,  Şampiyonlar Ligi kupasını alabileceğini ilk günden beri, üzerimizde ölü toprağı  varken, çok kötü günlerdeyken bile söylüyordum. İstikrarlı kadrolarla  yapabileceğimize inanıyorum. Başkanlığım bitmeden Türk milletine ve Beşiktaş'a  bunu yaşatacağımıza inanıyorum. Sadece bizim kulüp açısından değil, bütün Türkiye  açısından geçerli. Dün 80 bin kişi vardı. Stat 200 bin kişilik olsaydı yine  doldururduk. Bu kadar futbolu seven varken, büyük geçmişi olan bir kulübün, bu  kadar güzel imkanları olan kulübün, kendi kaynağını yaratan; bir Arap  sermayesinin, Rus sermayesinin değil Beşiktaşlıların yarattığı sermayeyle  Beşiktaş'ın bunu alacağına inanıyorum."

Orman, Beşiktaş'ın farklı bir kulüp olduğunu ve bu farklılıktan da  mutluluk duyduklarını ifade etti.

Avrupa'da tüm Türkiye'yi temsil ettiklerine dikkati çeken Fikret  Orman, kimseyi rencide edecek konuşmalar yapmadıklarını, kişisel egoları için  kulübü kullanmadıklarını dile getirdi.

Yeni sezona yeni stat

Başkan Orman, yeni sezona Vodafone Arena'da başlamayı hedeflediklerini  söyledi.

"Stadın çatısı için bir hata yaptık, bir Galatasaraylıya verdik" diye espri yapan Orman, "Programı öne çekmeleri için baskı yapıyoruz. En kısa sürede  bitireceğiz. Bu sezonun bitimine yetiştiremiyoruz. Çatının yapılıp yukarı  kaldırılmasıyla çim saha başlayacak" ifadelerini kullandı.

Kurdukları takımın gökten oluşmadığını kaydeden Fikret Orman, "Bütün  oyunculara yatırım yaptık. Önemli transfer paraları ödedik. Olmayan altyapısını  düzelttik. En büyük yatırımı futbol takımına yaptık. Eşdeğer özkaynakla stadı  yapıyoruz. İnşallah yeni sezona orada başlayacağız" diye konuştu.

Vodafone Arena'nın her santimetre karesinde emeklerinin olduğunu  anlatan Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her şeyi düşünerek, seçerek, özenle yapıyoruz. Hiçbir şeyden  kaçınmadık. Çatı örtüsüyle beraber inanılmaz bir görüntü ortaya çıkacak. Stadı  genelde martılar görür. Stadı gömdüğümüz için göz önünde olan bir stat. Alttan  yapacağımız ışık oyunlarıyla inanılmaz şeyler planlıyoruz." 

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bursa’da Okullara Saldırı Planı: 5 Şüpheli Tutuklandı

Bursa'da okullara yönelik saldırı hazırlığında oldukları öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilenlerden 5’i tutuklandı, 3’ü ev hapsine alındı, 2’si serbest bırakıldı.

Galatasaray’da Seçim Tarihi Açıklandı: 16 Mayıs 2026

Galatasaray Spor Kulübü, Olağan Seçim Toplantısı'nın tarihini açıkladı.

Galatasaray’da Osimhen Kadroda Şampiyonluk Hedefiyle

Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için geniş bir kadro açıkladı. Yıldız futbolcu Victor Osimhen de listeye dahil edildi. Tek eksik bir oyuncu bulunuyor.

Google Ve YouTube Türkiye’ye Taziye Mesajı Yayımladı

Google ve YouTube, Türkiye'deki felaket sonrası logolarına siyah kurdele ekleyerek destek ve taziye mesajı yayınladı.

Bolu Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturması Başladı

Bolu'da gerçekleştirilen jandarma operasyonunda Esnaf Odası Başkanı ve iki personeli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen iki kişi tutuklandı.