Beşiktaş’ın yeni yuvası derbi öncesi açılacak

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'yı Kadı­köy'deki derbi öncesi fiilen açacak

Beşiktaş yö­ne­timi, in­şa­atı sü­ren stat­ta bir so­yun­ma oda­sı­nın kri­tik ma­ça ka­dar ha­zır ha­le getirilmesi ta­li­ma­tını ver­di. Fenerbahçe karşılaşması ön­ce­si tüm ta­kım bu­ra­ya gelerek maç top­lan­tı­sı ya­pa­cak.

Bur­sas­por'u ye­ne­rek şam­pi­yon­luk yo­lun­da kri­tik bir vi­ra­jı ge­çen Be­şik­taş, ligin 25. haftasındaki Fe­ner­bah­çe der­bi­si­ni kı­rıl­ma ma­çı ola­rak gö­rü­yor. Söz ko­nu­su kar­şı­laş­ma­ya ka­dar tüm maç­la­rı­nı ka­yıp­sız geç­me­yi plan­la­yan si­yah-be­yaz­lı­la­rın Ka­dı­kö­y’­deki der­bi için ise çar­pı­cı bir pla­nı var.

Ka­nar­ya­’yı dep­las­man­da yen­me­le­ri ha­lin­de ön­le­ri­nin açı­la­ca­ğı­nı dü­şü­nen yö­ne­tim, fut­bol­cu­la­rı bu zor­lu maç için ye­ni sta­dı Vo­da­fo­ne Are­na­’da dü­zen­le­ne­cek bir or­ga­ni­zas­yon­la Sa­ra­coğ­lu­’na uğur­la­ya­cak.

YÖNETİMDE HAZIR BULUNACAK

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; siyah-beyazlı yönetim, inşaatı devam eden statta bir soyunma odasının hazır hale getirilmesi için talimat verdi. Buna göre futbolcular maç günü Arena’ya gelecek ve motivasyon toplantısını burada yapacak. Spor ekipmanlarını da burada giyecek. Yöneticilerin de tam kadro yer alacağı organizasyonun ardından takım otobüsüne binecek olan futbolcular ve teknik heyet Beşiktaş Çarşısı’na giderek burada taraftarlarıyla bir araya gelecek. Sonrasında ise kafile Balmumcu Caddesi üzerinden E-5 Karayolu’na bağlanarak Boğaziçi Köprüsü üzerinden Kadıköy’ün yolunu tutacak.

RESMİ AÇILIŞ EKİMİ BULABİLİR

Yö­ne­ti­min bu pla­nı ay­nı za­man­da Vo­da­fo­ne Are­na’nın fii­len hiz­me­te gir­me­si an­la­mı­nı ta­şı­ya­cak. İnö­nü Sta­dı­’nın yı­kıl­ma­sı­nın ar­dın­dan ya­pı­mı­na baş­la­nan ye­ni sta­dın as­lın­da bu se­zo­nun ikin­ci ya­rı­sın­da hiz­me­te gir­me­si bek­le­ni­yor­du. Yö­ne­tim ya­şa­nan ma­li sı­kın­tı­lar ne­de­niy­le açı­lış ta­ri­hi er­te­le­nen sta­dı şu an­da 2015-16 se­zo­nu­na ye­tiş­tir­meye çalışı­yor. Ge­len son bil­gi­ler ise bu ta­ri­hin 2015 Eki­m’i­ni bu­la­bi­le­ce­ği yö­nün­de.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig İle Yan Yana

Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'deki son maçında Iğdır FK'ya karşı galip gelirse, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselebilecek.

Trabzonspor’un Felipe Augusto İle Deplasman Performansı

Trabzonspor'un 22 yaşındaki forveti Felipe Augusto, bu sezon 31 hafta sonunda 13 gol atarken, bu gollerin 10'unu deplasman maçlarında kaydetti.

Alman Devi Borussia Dortmund Dorgeles Nene İçin Devrede

Fenerbahçe, Salzburg'dan 18 milyon Euro'ya transfer ettiği Dorgeles Nene için 25 milyon Euro talep ediyor. Alman kulübünden resmi bir teklif alındığı bildirildi.

PSG Bayern Münih Maçında Rekorlar Kırıldı

Paris Saint Germain ve Bayern Münih arasında oynanan 5-4'lük UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 9 golle tarihe geçti ve birçok rekor kırdı.

Yasin Kol’un Dev Derbi Performansı Değerlendirildi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev yapan hakem Yasin Kol, 8.8 puan alarak "çok iyi/mükemmel" olarak değerlendirildi.